Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B nestačily na Rapotice B


13

V souboji dvou rezervních týmů neudržely Šebkovice vedení a podlehly Rapoticím 2:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

V souboji dvou rezervních týmů se utkaly Šebkovice proti Rapoticím. Těm se v poslední době daří a v posledních třech duelech slavily vždy vítězství. Šebkovice sice poslední domácí zápas jasně vyhrály, ale v probíhající sezóně pouze tápou a mají na svém kontě pouhé čtyři body a pohybují se tak u dna tabulky. Šebkovice navíc chtěly odčinit loňskou domácí porážku 1:2. Utkání se hrálo za velmi chladného počasí. Vstup do utkání vyšel domácím skvěle a hned ve třetí minutě se mohli radovat z vedoucí branky, když se přesně k tyči trefil Pelckmans. Poté převzali iniciativu hosté a byli hlavně nebezpeční po rychlích brejcích. Jeden takový zakončil přesně Němec. Další akce a střely z dálky zůstaly pro hosty nevyužity. Vedení domácím vrátil v 37. minutě po centru Holčapka hlavou Kotačka 2:1. Domácí celek tak měl našlápnuto k druhé soutěžní výhře, která by byla v tuto dobu hodně důležitá. Přesto byl zápas ještě zcela otevřený. 

Hosté otočili zápas ve svůj prospěch

Ze začátku druhé půle byla vidět snaha domácích dát třetí branku, ale to, i přes velké šance, se nepodařilo. Závěr zápasu vyšel lépe hostům a díky dvěma brankám Strašáka otočili skóre zápasu a odvezli si ze Šebkovic všechny body. Šebkovičtí tedy nezvládly důležitý domácí zápas a nadále se pohybují na chvostu tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Tržil Pavel, bývalý hráč: Vstup do utkání vyšel domácím skvělé a první půli dokázal ovládnout. Závěr zápasu vyšel lépe hostům a díky dvěma brankám Strašáka otočili skóre zápasu a odvezli si ze Šebkovic všechny body.

FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Sice jsme inkasovali hned z první šance soupeře, ale vstup do zápasu byl jinak v naší režii. Kdybychom dokázali proměnit své šance, tak je ve 20. minutě po utkání. Kvůli neproměňování šancí a hluchým pasážím jsme se nakonec k vítězství protrápili. Ke zlepšení z naší strany došlo zhruba od 65. minuty, kdy se nám dařilo houževnatého soupeře přehrávat kombinační hrou a nakonec jsme díky větší aktivitě a chuti po vítězství dokázali zápas v poslední patnáctiminutovce otočit. Čtvrté vítězství v řadě se nerodilo lehce a o to více si jej vážíme. Příští týden nás doma čeká favorit z Hrotovic, kterého budeme chtít minimálně potrápit.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
M. Kořínek [-] - R. Bulíček [-] (46. L. Říha [-] ) , R. Černý [-] , S. Zikmund [-] , M. Rybka [-] (77. T. Bílek [-] ) , P. Levi [-] , M. Roupec [-] , A. Kotačka [-] (74. L. Pecka [-] ) , E. Pelckmans [-] (90. P. Tržil [-] ) , D. Bílek [-] (86. M. Uhlíř [-] ) , J. Holčapek [-]

FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - A. Chatrný [-] , P. Císař [-] , R. Strašák [-] , M. Jašek [-] (46. M. Laš [-] ) , A. Chatrný [-] , V. Němec [-] , K. Kovařík [-] , L. Man [-] , T. Pavlíček [-] , D. Šmarda [-]

ŽK: 84. V. Němec .
Hráči zápasu: R. Černý - R. Strašák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - RYGL Josef (N), DURDA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Šebkovice se pořád hledají. Zato Rapotice se díky výborné formě a třem výhrám v řadě posunuly do lepšího středu tabulky. V tomto utkání přijedou do Šebkovic jako favorit a zvítězí. Střelecky se prosadí útočná dvojka rapotického celku Němec a Strašák.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů