Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předín je stále k neudržení a vede tabulku


Branky


13

Fotbalisté Předína zásluhou skvělé druhé půle zvítězili nad rezervou Koutů v poměru 6:1 a dostali se do čela tabulky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

 

Nováček soutěže z Předína přivítal na svém hřišti fotbalisty z Koutů B, které se po víc jak jednom roce dočkali výhry v mistrovské zápase a hned z toho byla vysoká výhra s Třebenicemi v poměru 5:1. Také fotbalisté Předína mohou být spokojeni, když všechna svá čtyři utkání zvládla. Samotný zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. Domácí začali svižněji a v 15. minutě potěšil necelou stovku domácích fanoušků Petr Machovec - 1:0. Poté se začali osmělovat i hosté, ale bez gólového efektu. Až ve 41. minutě se hostům naskytla příležitost v zahrávání pokutového kopu, který bezpečně proměnil zkušený František Neumann - 1:1. Hosté tak měli do druhého poločasu zaděláno na slušný výsledek. 

Domácí se po pauze rozstřílely

Do druhého poločasu ale vstoupili domácí ve velkém stylu. Jako první se prosadil v 54. minutě Josef Šindelář - 1:0. O dvě minuty později se tentýž hráč trefil i podruhé a nasměroval domácí celek k dalším třem bodům. Zdecimovaní hosté pak úplně rezignovali a o další dvě minuty opět znovu inkasovali. V 58. minutě přidal druhou branku v zápase Petr Machovec - 4:1. Další branka na sebe nenechala dlouho čekat a v 64. minutě zaznamenal hattrick Josef Šindelář - 5:1. Na konečných 6:1 pak upravoval v 72. minutě Tomáš Vrbka. 



Ohlasy k zápasu


Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: V prvním poločase jsme se po vstřelené brance přizpůsobili hře soupeře. V druhém poločase jsme se vrátili k naší kombinační hře a během několika minut rozhodnuli zápas.




Sestavy


Předín
V. Vídenský [-] - M. Šindelář [-] , J. Šindelář [-] (76. A. Brabenec [-] ) , O. Vrbka [-] (72. F. Dvořák [-] ) , D. Píša [-] (65. K. Babor [-] ) , T. Vrbka [-] , V. Báňa [-] , V. Kos [-] , P. Šindelář [-] (67. O. Obůrka [-] ) , R. Michálek [-] , P. Machovec [-]

SK Kouty B
R. Komínek [-] - A. Dočekal [-] , T. Riedl [-] (79. T. Pačinek [-] ) , A. Vrtal [-] , S. Čech [-] , M. Smejkal [-] (32. F. Neuman [-] ) , F. Neuman [-] , R. Nováček [-] , M. Novotný [-] , Z. Nováček [-] , P. Dočekal [-]

ŽK: 51. V. Kos .
Hráči zápasu: J. Šindelář .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - VYBÍRAL Kamil (N), BENEŠ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Vlastimil Němec
Tip experta: výhra domácích

Předín prožívá nováčkovskou euforii a tu také potvrdí vítězstvím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tak tady není o čem. Předín hraje doma, má plný počet bodů a v tomto utkání zvítězí vysokým rozdílem.

Tip: výhra domácích