Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předín nezastavil ani Pyšel


13

Nováček soutěže z Předína dokázal zvítězit i ve svém čtvrtém zápase a to na půdě Pyšelu v poměru 2:5

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v první půli kralovali

Pyšel přivítal na svém hřišti příjemné překvapení soutěže nováčka z Předína, který je zatím po třech odehraných kolech stoprocentní a patří mu tak druhá příčka tabulky jen díky horšímu skóre za týmem z Hrotovic. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Hosté z Předína pokračovali v nováčkovské euforii i v Pyšelu. Již v 9. minutě šli hosté do vedení zásluhou Vojtěcha Hekrleho - 0:1. Hosté byli opravdu na koni, což deklaroval v 16. minutě Ondřej Vrbka - 0:2. A hostům to nebylo málo a ve 21. minutě zvyšoval na 0:3 Josef Šindelář. Poté se hra trochu uklidnila a i domácí si vypracovali nějaké šance. Jenže do konce poločasu se ještě jednou prosadili hosté, když ve 40. minutě přidal druhou branku v zápase Josef Šindelář - 0:4. Hosté tak měli našlápnuto k dalšímu vítězství. 

Domácí pouze snížili

Ve druhém poločase se již hra trochu uklidnila, ale žádný ze střeleckých pokusů se neujal. Až v 71. minutě se prosadili popáté hosté, když se trefil Vojtěch Sáňa a na ukazately skóre svítil pro domácí nepříznivý stav O:5. Až poté se konečně začali střelecky prosazovat i domácí borci. V 80. minutě se nejprve trefil domácí střelec David Šabacký a snížil na 1:5. V 88. minutě pak upravoval na konečných 2:5 Jiří Hofner a hosté si tak další výhrou upevnili jen horším skórem druhou příčku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Tůma Ondřej, hráč: Měli jsme hodně oslabenou sestavu. Dnes jen vyzdvihnu výkon kluků z Předína.

Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: V prvním poločase jsme soupeře jasně přehrávali. V druhém poločase po prostřídání poloviny týmu se podařilo soupeři snížit.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - D. Kupský [-] , O. Tůma [-] (73. P. Žák [-] ) , D. Chaloupka [-] (46. P. Pártl [-] ) , L. Sobotka [-] (26. J. Höfner [-] ) , D. Šabacký [-] , L. Hadraba [-] , F. Dvořák [-] , J. Hejátko [-] (63. M. Rohovský [-] ) , D. Šubert [-] , L. Tůma [-]

Předín
P. Frenc [-] - M. Šindelář [-] , J. Šindelář [-] , O. Vrbka [-] , D. Píša [-] (61. M. Konvalina [-] ) , T. Vrbka [-] (74. A. Brabenec [-] ) , V. Báňa [-] , V. Hekrle [-] (76. T. Horáček [-] ) , P. Šindelář [-] (71. F. Dvořák [-] ) , R. Michálek [-] (64. V. Kos [-] ) , P. Machovec [-]

Hráči zápasu: D. Šubert - R. Michálek .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - KUDRNA Ladislav (N), VELEBA Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Nováček soutěže z Předína má překvapivě 9 bodů. Nyní zajíždí do Pyšele a zde nějaké body ztratí. Volím remízu.

25. 8. 2020 23:29
Zdravím pane Mlejnek, já bych na Vašem místě volil přiznat pravdu, že si jde Předín pro postup :)
výhra hostů minimálně o 2 góly
26. 8. 2020 07:48
Dobrej pane Šebek. Předín ještě nepotkal pořádného soupeře. A měl by jste se z toho snu co se týče postupu Předína vrátit zpátky do reality.

Tip: výhra hostů