Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany opět nadělovaly


11

Rouchovany podle předpokladů jasně zvítězily nad posledním Opatovem  8:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v prvním poločase jasně lepším týmem

Rouchovany přivítaly na svém hřišti poslední tým tabulky z Opatova a v tomto zápase měly být jasným favoritem. Také v loňské nedohrané sezóně byly úspěšnější Rouchovany. Utkání se hrálo za ideálního fotbalového počasí. A domácí celek začal naplňovat prognózy již od samého začátku. Hned ve 4. minutě poslal domácí do vedení Jiří Králík - 1:0. Již v 8. minutě si pojistili gólem Zdeňka Holoubka domácí vedení 2:0. O minutu později se ale hosté vrátili do hry, když snižoval na 2:1 Petr Jirka. Poté se hra na chvilku uklidnila, ale ve 20. minutě se opět rozjel brankových kolotoč, který brankou na 3:1 opět odstartoval Zdeněk Holoubek. Ve 24. minutě přidal čtvrtou branku Robin Havelka - 4:1. Hosté však také sympaticky útočili a odměnou jim byla ve 27. minutě branka, kterou vstřelil Filip Šinkovský - 4:2. Domácí celek byl ale více při chutí a Miroslav Salák již ve 30. minutě rozvlnil popáté hostující síť - 5:2. Do konce poločasu pak ještě přidal rozhodující pojistku ve 42. minutě Zdeněk Holoubek, pro kterého to byl také hattrick v zápase. 

Domácí si výhru pojistili

Druhá půle již tolik branek nepřinesla a jako první se prosadili hosté, za které snižoval v 62. minutě Zdeněk Daniel - 6:3. Poté se již trefovali domácí. Nejprve se trefil v 72. minutě Petr Pachr a v 86. minutě pečeti hokejové skóre 8:3 svou čtvrtou brankou v zápase Zdeněk Holoubek. 



Ohlasy k zápasu



FK Opatov
Hanzal Lukáš, bývalý hráč: Domácí ukazovali hned od začátku kdo je favoritem zápasu. Pozitivní na naší hře bylo, že jsme byli aktivní ve hře dopředu.



Sestavy


1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] (46. T. Havelka [-] ) - J. Michal [-] (84. J. Maša [-] ) , L. Ludvík [-] , P. Pachr [-] (74. J. Malý [-] ) , J. Králík [-] , M. Salák [-] (61. O. Pospíšil [-] ) , Z. Holoubek [-] , M. Holoubek [-] , D. Fiala [-] , R. Havelka [-] , P. Jelínek [-]

FK Opatov
V. Eliáš [-] - R. Novotný [-] , M. Solař [-] , Z. Daniel [-] , M. Ježek [-] , R. Pokorný [-] , F. Šinkovský [-] , P. Jirka [-] , D. Čučelin [-] , M. Šaroun [-] , A. Švaříček [-]

ŽK: 58. D. Fiala , 76. M. Holoubek - 81. R. Novotný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - HORKÝ František (N), FORTELNÝ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Rouchovany s přehledem zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích