J. Votava 67. (p.)
M. Blatný 75.
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola skončil lépe pro domácí Hrotovice


Branky


67. J. Votava (p.) , 75. M. Blatný - 53. M. Salák
11

V zápase dvou vedoucích týmů vyhráli po obratu domácí Hrotovice nad Rouchovany 2:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V Hrotovicích se setkaly dva vedoucí celky tabulky, které doposud vyhrávaly vysokým rozdílem. Už před zápasem bylo jasno, že přijde plný dům, jelikož se jednalo prakticky o derby mezi domácími Hrotovicemi a družstvem z Rouchovan.Zápas  začal opatrně z obou stran. První poločas nabídl minimum šanci a žádná neskončila v síti. Za zmínku stojí výborná střela Marka Hrůzy, kterou těsně vyrazil hostující gólman Škarabela. Poločas skončil 0:0. Do druhé půle nastoupily oba dva týmy s cílem vstřelit branku. 

Domácí po obratu slaví výhru

Druhá půle byla hodně vyhecovaná a padlo několik žlutých karet. Bohužel pro domácí si v 53. minutě naskočil na rohový kop hrotovický odchovanec Miloš Salák a zkušeně hlavou zakončil. Domácí tým to nerozhodilo a po krásné akci si přišel pro penaltu Michal Blatný a rozhodči mu vyhověl. K pokutovému kopu se postavil kapitán týmu Jan Votava a srovnal na 1:1. Poté se hrálo nahoru dolů. Hosté šli po červené kartě Furiše do desíti. V 74. minutě Jan Votava vynikajícím způsobem poslal míč za hostující obranu a Michal Blatný si míč skvěle zpracoval a zkušené zakončil na 2:1. Zbytek utkání se jen dohrával a domácí si už výhru pohlídali a udrželi tak vedoucí příčku tabulky o lepší skóre než nováček z Předína. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Hlavnička Jiří, hráč: Zápas začal opatrně z obou stran. První poločas nabídl minimum šanci a žádná neskončila v síti. Ve druhé půli se sice hosté dostali do vedení, ale my jsme naší houževnatostí zápas otočili.




Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Virgl [-] - T. Hadraba [-] , M. Mlejnek [-] , M. Růžička [-] (64. L. Dvořák [-] ) , E. Pokorný [-] (84. F. Strohmer [-] ) , J. Kučera [-] (90. P. Hadraba [-] ) , J. Votava [-] , J. Petřek [-] , M. Hrůza [-] , F. Pekárek [-] , M. Blatný [-]

1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - P. Pachr [-] , J. Králík [-] , P. Furiš [-] , M. Salák [-] , M. Virgl [-] (46. T. Havelka [-] ) , Z. Holoubek [-] (75. J. Maša [-] ) , M. Holoubek [-] , D. Fiala [-] , R. Havelka [-] , P. Jelínek [-]

ŽK: 42. M. Blatný , 63. J. Petřek - 31. M. Holoubek , 43. J. Králík , 54. P. Furiš , 66. R. Havelka , 88. M. Salák . ČK: 88. J. Petřek - 67. P. Furiš .
Hráči zápasu: J. Virgl - D. Fiala .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - SVOBODA Marek, ŠABATA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

A je tu derby a zápas o 1.místo v tabulce. Očekávám velice vyrovnaný zápas. Zápas bude o dvou, třech šancích a kdo je promění, tak vyhraje. Jako hrotovičák volím naší výhru.

Tip: výhra domácích