Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2020 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Předína opět zvítězil


10

Nováček z Předína i ve svém druhém zápase dokázal zvítězit nad nebezpečným Opatovem na jeho hřišti v poměru 3:6

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v první půli kralovali

Do Opatova zavítal nováček soutěže z Předína, který v minulém kole překvapivě bral všechny body v zápase s Rapoticemi B. Opatov naopak z venkovního zápasu v Třebenicích vyšel zcela naprázdno. Přesto v tomto zápase měl být jasným favoritem domácí tým z Opatova, který ještě před víc jak rokem kopal Okrsní přebor. Předín se pak vrátil do třetí třídy po třech letech strávených v pralesní lize. Utkání se samozřejmě hrálo jako ostatní zápasy tohoto kola za velmi těžkých teplotních podmínkách. Zápas se hrál opět za velmi teplého počasí. Po počáteční oťukávané začali úřadovat hosté. Nejprve je poslal do vedení v 7. minutě Ondřej Vrbka a bylo to 0:1. Další branky pak nenechaly na sebe dlouho čekat. V 8. minutě dokázal udeřit hostující  Aleš Brabenec a bylo to 0:2. A když ve 14. minutě přidal třetí branku znovu Aleš Brabenec, začal se pomalu rýsovat vítěz zápasu -0:3. Domácí sice ve 21. minutě vykřesali Petrem Jirkou lecjakou naději, ale i tu zatím vzal ve 42. minutě Josef Šindelář - 1:4.

Hosté si výhru pohlídali

Druhou půli začali lépe domácí a zásluhou Denise Čučelína z 52. minuty a Petra Jirky z 62. minuty se přiblížili hostům na rozdíl jedné branky. Hosté si však dobře rozjetý zápas nenechali vzít a v 71. minutě Vojtěch Báňa a v 80. minutě svou druhou brankou v zápase Josef Šindelář dovedli Předín ke třem bodům za výhru



Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Hanzal Lukáš, bývalý hráč: Bohužel začátek utkání nám utekl, a ikdyž se nám podařilo zápas ještě zdramatizovat, hosté v závěru opět udeřili.




Sestavy


FK Opatov
F. Šinkovský [-] - E. Driml [-] , M. Čurda [-] , P. Jirka [-] (85. M. Solař [-] ) , D. Čučelin [-] , R. Novotný [-] , Z. Daniel [-] , R. Pokorný [-] , M. Ježek [-] , A. Švaříček [-] , M. Šaroun [-] (52. M. Kravka [-] )

Předín
V. Vídenský [-] - J. Šindelář [-] , A. Brabenec [-] (62. V. Báňa [-] ) , O. Vrbka [-] , P. Machovec [-] , V. Hekrle [-] , T. Vrbka [-] (88. F. Dvořák [-] ) , P. Šindelář [-] (65. T. Horáček [-] ) , R. Michálek [-] , M. Šindelář [-] , M. Konvalina [-]

ŽK: 64. Z. Daniel , 70. F. Šinkovský - 66. O. Vrbka .
Hráči zápasu: P. Jirka - A. Brabenec .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - FORTELNÝ Jaromír (N), BOUDA Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Kolařík Aleš
Tip experta: výhra domácích

Vždy je těžké tipovat úvodní kola soutěže a navíc derby zápasy. Opatov má zkušené mužstva, které
je schopné předvádět ofenzivní kombinační fotbal. Předín má kádr nabitý oschovanci, kteří hrají
velmi fyzicky náročný styl. Myslím si ale, že zkušenosti Opatova rozhodnout a tři body zůstanou
doma.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích