Lipník doma překvapivě nestačil na Horní Újezd


Branky


12

Fotbalisté Horního Újezdu si překvapivě přivezli z Lipníku tři body za výhru 4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Fotbalisté Lipníku přivítali na svém hřišti Horní Újezd ., který zaznamenal první soutěžní výhru v posledním kole na svém hřišti proti Hartvíkovicím. Lipník naopak prohrál vysoko v Rokytnici a chtěl toto zaváhání odčinit v následujícím zápase. Také byl v tomto zápase mírným favoritem. Navíc oba domácí zápasy Lipník zvládl. V loňské nedohrané sezóně ale Lipník na svém hřišti pouze z Horním Újezdem Újezdem remizoval 3:3. Utkání se hrálo za velmi příjemného fotbalového počasí. Oba celky si od začátku hlídal útočné hrozby svých protějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážil, tak jak domácí gólman Filip Rohony tak i hostující brankář Pavel Hradecký žádný střelecký pokus jednoho či onoho celku za svá záda nepustili. Diváci, kterých dorazilo na zápas 100 se tak za celý první poločas dočkali branek až v závěru, ale radost z toho rozhodně neměli žádnou. Nejprve se ve 44. minutě prosadil Miroslav Řezáč a hosté vedli překvapivě - 0:1. A to nebylo rozhodně vše, když prakticky z následujícího útoku udeřili ve 45. minutě podruhé, zásluhou Libora Louckého - 0:2.

Hosté ještě skóre navýšili

Do druhého poločasu vstoupili domácí ve snaze zdramatizovat zápas rychlo vstřelenou brankou. To se jim ale podařilo až v samotném závěru, kdy se trefil v 88. minutě Tomáš Brabenec - 1:2. Domácí ještě více otevřeli obranu a hosté hned o minutu později opět trestali, když definitivní pojistku dal hostující Jan Homolka-1:3. Zdecimovaní domácí pak v samotném závěru inkasovali ještě jednou z kopačky Miroslava Řezáče - 1:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Horní Újezd
Hradecký Pavel, hráč: Velmi cennou výhru jsme si přivezli z Lipníku a myslím si, že i zcela zaslouženou. Chválím celý výkon našeho mužstva.



Sestavy


Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - J. Brabenec [-] , T. Brabenec [-] , P. Burian [-] , Š. Vala [-] (71. A. Kisela [-] ) , L. Šabata [-] (76. M. Vala [-] ) - M. Jarý [-] , R. Šťáva [-] , J. Čtvrtníček [-] , L. Žák [-] , J. Fňukal [-] -

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - T. Kaláb [-] (81. J. Pivoňka [-] ) , J. Homolka [-] , T. Vávra [-] (90. D. Špaček [-] ) , M. Ošmera [-] , M. Řezáč [-] , M. Zvěřina [-] , M. Václavek [-] , P. Hovorka [-] , V. Cafourek [-] , L. Loucký [-] (88. V. Štaffa [-] )

ŽK: 83. M. Václavek , 86. P. Hovorka .
Hráči zápasu: P. Burian - M. Řezáč .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 9. 2020 18:13
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Lipník má mladý běhavý tým a v domácím zápase si dle mého názoru hravě poradí s Újezdem.

Tip: výhra domácích