M. Sova 60.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice vydřela výhru s Koněšínem


Branky


60. M. Sova
12

Fotbalisté Blatnice vybojovali hubenou výhru 1:0 nad Koněšínem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Blatnice přivítala na svém hřišti fotbalisty Koněšína, kteří dokázaly v posledním venkovním zápase zvítězit v Nových Syrovicích. Přesto byl jasným favoritem domácí tým, který zatím v nové sezóně nepoznal hořkost porážky. V posledním mistrovské zápase navíc prokázal psychickou odolnost, když dokázal smazat v Horním Újezdu tří gólové manko a získali alespoň jeden bod. V minulém roce Blatnice dokázala v Horním Újezdu dokonce zvítězit. Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. Zápas byl že začátku velmi opatrný. Oba celky si totiž hlídal útočné hrozby svých protějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážil, tak jak domácí gólman Jiří Holík tak i hostující brankář Roman Tvrdý žádný střelecký pokus jednoho či onoho celku za svá záď a nepustili. Diváci, kterých dorazilo na zápas 120 se tak za celý první poločas žádné branky nedočkali, a tak odcházel oba týmy za stavu 0:0 do kabin  Zápas byl tak zcela otevřený a vše tak měl rozhodnout až druhý poločas. Hosté z Koněšína tak byli blízko k dalšímu bodové u zisku z venkovního zápasu. 

Domácí rozhodli jedinou brankou

Ve druhé půli se domácí snažili o rychle vstřelenou branku. To se jim nakonec podařilo v 60. minutě, kdy se prosadil domácí kanonýr Milan Sova - 1:0. Hosté si určitě za sympatický výkon bod zasloužili, ale bez vstřelené branky se body z Blatnice nevozí. 



Ohlasy k zápasu



TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: Vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách, který rozhodl vlastní gól. Remíza by asi byla spravedlivější.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Trnka [-] , T. Cech [-] (84. D. Pokorný [-] ) , Z. Eberl [-] (90. P. Trnka [-] ) , M. Sova [-] , M. Trnka [-] , F. Rumíšek [-] , M. Karásek [-] , M. Hutař [-] , D. Lojka [-] , M. Svoboda [-]

TJ Koněšín
R. Tvrdý [-] - M. Králík [-] , J. Meczl [-] (58. Š. Dvořák [-] ) , T. Čermák [-] , R. Badura [-] , J. Holan [-] , T. Konečný [-] (67. M. Ševčík [-] ) , P. Zahradníček [-] , M. Konečný [-] , T. Brada [-] , T. Sýkora [-] (75. M. Slouka [-] )

ŽK: 43. M. Hutař , 54. D. Lojka , 55. M. Sova - 85. T. Čermák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HOLÝ Petr - VÍDENSKÝ Bohumil, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 9. 2020 23:20
Vtipnej report: ,,bez vstřelené branky se z Blatnice body nevozí", ale nebýt vlastního gólu stav na konci zápasu 0:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Blatnice bude v domácím zápase jasným favoritem, a ikdyž v minulém venkovním zápase Koněšín bodoval naplno, odjede tentokrát s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích