0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy doma nečekaně remizovaly se Studencem


Branky


12

Vedoucí tým soutěže z Výčapů nečekaně remizoval 0:0 se Studencem a navíc dohrával v deseti lidech

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla. Domácí šli navíc do desíti

Vedoucí tým soutěže z Výčapů přivítal na svém hřišti fotbalisty ze Studence, který v posledním kole dokázal zvítězit na svém hřišti s Novými Syrovicemi. Výčapy byly v tomto zápase jasným favoritem. Všechny čtyři podzimní zápasy dokázaly vyhrát a inkasovali jen jediný gól a tři zápasy po sobě udržely čisté konto. Na podzim loňského roku zvítězily Výčapy také přesvědčive a to ještě na hřišti Studence v poměru 5:0. Utkání se hrálo za velmi příjemného fotbalového počasí. Ze začátku se hrál velmi opatrný fotbal. Oba celky si totiž hlídal útočné hrozby svých protějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážil, tak jak domácí gólman Jan Jonáš tak i hostující brankář František Hájek žádný střelecký pokus jednoho či onoho celku za svá záda nepustil. Největší událostí prvního poločasu bylo vyloučení domácího Davida Matouška z 35. minuty. Diváci se tak za celý první poločas žádné branky nedočkali, a tak odcházel oba týmy za stavu 0:0 do kabin. Zápas byl tak zcela otevřený a vše tak měl rozhodnout až druhý poločas.



Ani ve druhé půli branka nepadla

Také druhý poločas nepřinesl žádnou branku ač příležitosti ke skórování byly. Jenže pozorné obrany i brankáři obou týmů žádný obdržený gól nedopustily. Tento zápas byl prvním zápasem tohoto ročníku, ve kterém nepadla žádná branka. To však hlavně mrzelo domácí celek, který tak ztratil nečekaně první body. Ovšem pro hrstku přítomných diváků to také nebyla žádná pohledná podívaná. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Studenec
Pokorný Pavel, trenér: Domácí coby lídr tabulky se potkal se Studencem, který je v tabulce mezi posledními. Ovšem na hře to nebylo znát. 35´ Matoušek David vyloučen po dvou žlutých kartách - faul, podražení. V prvním poločase byla hra vyrovnaná. V úvodu druhého poločasu hosté 2 x nastřelili tyč a dá se říci, že měli mírnou převahu. Následovala hra, kdy aktivita na obou stranách pohasla. Ovšem závěr utkání byl velice nervózní, protože šlo o rozhodnutí zápasu.



Sestavy


Sokol Výčapy
J. Jonáš [-] - S. Renát [-] , J. Pecka [-] , L. Kašpárek [-] (46. N. Kuchera [-] ) , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] , T. Matoušek [-] , R. Kafka [-] , L. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-] (32. M. Semerád [-] ) , J. Dolák [-]

TJ Sokol Studenec
F. Hájek [-] - V. Kučerňák [-] (80. F. Komárek [-] ) , M. Mrňa [-] , P. Rousek [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , R. Turoň [-] (70. R. Kryštof [-] ) , R. Mezlík [-] , L. Matějek [-]

ŽK: 23. D. Matoušek , 42. L. Jeleček , 53. R. Kafka , 70. J. Pecka , 70. S. Renát , 71. T. Matoušek - 75. R. Kryštof , 82. L. Matějek , 83. J. Holoubek , 86. R. Mezlík . ČK: 35. D. Matoušek .
Hráči zápasu: J. Dolák - R. Mezlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - VÍDENSKÝ Bohumil, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase je favorit jasný, a také to tak dopadne na konci zápasu. Jasná výhra domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích