2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice se rozšly z Lipníkem nerozhodně


Branky


15. D. Pipek , 66. K. Sýkora - 11. M. Mašeja , 38. L. Žák
11

Fotbalisté Hartvíkovic dokázali dvakrát dotáhnout gólovou ztrátu a s Lipníkem se rozdělili o body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Po dvou utkáních na hřištích soupeře se poprvé před domácími diváky představil tým Hartvíkovic. Do utkání však mnohem lépe naskočili hráči Lipníku. V 11. minutě rozehráli volný přímý kop z pravé strany hřiště. Nepříjemný centr do vápna dokázali domácí s vypětím všech sil odvrátit pouze na hranici vápna, kde hlídkoval jenom Mašeja a ten dokázal povedenou střelou z voleje otevřít gólový účet zápasu. Z vedení se však Lipník neradoval dlouho. Hartvíkovice dokázali snížit hned o čtyři minuty později. David Kopuletý se dokázal uvolnit na pravé straně hřiště, což mu umožnilo vyslat centr na zadní tyč. Tam si i za cenu vlastního zranění naskočil na centr Pipek a srovnal - 1:1. V dalším průběhu se střídaly šance na obou stranách, avšak hra kvůli častým chybám v rozehrávce na obou stranách příliš pohledná nebyla. Po druhé do vedení se dostal Lipník v 38. minutě. Stejně jako v prvním případě i nyní udeřili po standardní situaci. Po rohu rozehraném na krátko následoval centr do vápna, kde se nejrychleji zorientoval Žák. 

Domácí dokázali vyrovnat

Druhý poločas začali územní převahou domácí. Do šancí se postupně dostal Kamil Sýkora a David Kopuletý, avšak skóre se do 66. minuty neměnilo. To totiž sám na brankáře postupoval z levé strany Kamil Sýkora. První střelu nejdříve brankář Rohony dokázal zastavit, ale s dorážkou již nemohl nic dělat. V druhé polovině druhého poločasu převzali otěže zápasu hráči Lipníku. Dokázali držet balón a okupovat polovinu hřiště domácích. Šance si však ještě dokázali vytvořit oba týmy. Jelikož však zůstaly všechny nevyužité. Oba týmy se tak ze zápasu odnesli bod.



Ohlasy k zápasu



Hajduk Lipník
Hadraba Luděk, trenér: Bohužel i v druhém venkovním zápase jsme nedokázali zvítězit. Do utkání jsme chtěli vstoupit podobně jak v minulém utkání, podařilo se nám jít i brzo do vedení, dnes ale velké množství nepřesností nám nedovolilo si vytvořit větší tlak.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - V. Nováček [-] (83. V. Rous [-] ) , D. Kopuletý [-] , V. Hadraba [-] (53. M. Kafka [-] ) , M. Kopuletý [-] , D. Pipek [-] , K. Sýkora [-] (65. M. Záviška [-] ) , J. Sýkora [-] , M. Sýkora [-] , D. Outulný [-] , M. Outulný [-]

Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - L. Žák [-] (80. L. Šabata [-] ) , J. Brabenec [-] , P. Burian [-] - R. Šťáva [-] , M. Jarý [-] (60. J. Burian [-] ) , T. Brabenec [-] (55. T. Kalay [-] ) , M. Vala [-] , M. Mašeja [-] , J. Fňukal [-] - J. Čtvrtníček [-] (75. J. Svoboda [-] )

ŽK: 7. M. Kopuletý , 56. M. Outulný - 18. R. Šťáva , 45. J. Fňukal , 47. J. Brabenec .
Hráči zápasu: D. Pipek - L. Žák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - BURIAN Tomáš, JABŮREK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Jakub Buček
Tip experta: výhra hostů

Hosté z Lipníku zaskočí domácí celek a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů