Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice proti Koněšínu dominovaliy


Branky


7

Fotbalisté Myslibořic dokázali v souboji dvou loňských nováčků zvítězit jasně 5:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

První kolo nového ročníku okresního přeboru přinesl souboj staronových nováčku téhle soutěže. Hrálo se za úmorného vedra a pohled na poloprázdné střídačky obou celků napovídal, že tento zápas bude více o morálce než o fotbalu. Po úvodním seznamováním obou celků s míčem i trávníkem přišla první velká šance domácích, která skončila hned brankou. Ve skrumáži po vhazování se nejlépe z orientoval Pavel Vejvoda, který pohotovou dorážkou otevřel skote zápasu. Tento moment trochu uklidnil domácí tým, který byl po zbytek první půle aktivnější. Myslibořice si vytvořili několik šancí, hlavně vidět byl aktivní Lukáše Svoboda. Nejdříve šel sám na brankaře, ale těsně přestřelil branku, po té z blízka nedokázal prostřelit hostujícího brankaře. Třetí příležitost už Svoboda proměnil, když se dokázal prosadit hlavou po rohovém kopu. Hosté si během první půle nevytvořili žádnou větší šanci.

Domácí ještě skóre navýšili

 

Po přestávce došlo k otickému vyrovnání hry, Myslibořice polevily ať už vlivem počasí či vidiny slibného náskoku a hra Koněšína přinesla kvalitu, byť stále bez větších šancí. Snahy Koněšína o body z tohoto utkání utnul v 66 minutě Josef Matoušek, který svou střelu z hranice velkého vápna uklidil k levé tyči. Od té doby se zápas jen dohrával. Myslibořice v závěru přidali ještě dvě branky, kdy se v 83 minutě dokázal prosadit kanonýr Ondřej Dufek chytrým lobem přes vyběhnutého brankaře. V poslední minutě předvedl krásné sólo znovu Pavel Vejvoda, když prošel přes pět hráčů a nedal šanci hostujícímu brankaři. Závěrem musím pochválit výkon hlavního rozhodčího Ondřeje Syrového.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Palát Tomáš, hráč a trenér: Nová sezona pro nás nezačala dobře, vlivem zranění nám chyběl brankař i kapitán, někteří hráči byli na dovolené a tak jsme byli rádi, že jsme poskládali aspoň základní jedenáctku. Dobře jsme si uvědomovali důležitost prvního utkání, navíc se soupeřem, který na tom v loňském nedohraném ročníku nebyl nejlépe. Jsem rád, že k tomu zbylí hráči přistoupili zodpovědně a aspoň ze začátku s nasazením. Hodně nás uklidnil rychlý gól a dvoubrankové poločasové vedení.




Sestavy


TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - J. Horák [-] , L. Macháček [-] , V. Čapoun [-] (76. T. Palát [-] ) , O. Dufek [-] , L. Svoboda [-] , M. Ludvík [-] (84. J. Nevoral [-] ) , J. Matoušek [-] , A. Pekárek [-] (46. S. Marek [-] ) , P. Vejvoda [-] , T. Kratochvíl [-]

TJ Koněšín
R. Tvrdý [-] - Š. Dvořák [-] , O. Šibůrek [-] , T. Čermák [-] (79. M. Ševčík [-] ) , R. Badura [-] , J. Holan [-] (68. M. Králík [-] ) , T. Konečný [-] , P. Zahradníček [-] , J. Meczl [-] , J. Bryja [-] (63. M. Konečný [-] ) , T. Brada [-]

ŽK: 50. J. Meczl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - PALÁT Milan, TOMAN František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

V souboji loňských nováčků zvítězí domácí Myslibořice.

Tip: výhra domácích