1:6
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice podlehla na domácí půdě Ostrovu


Branky


14. J. Kníř - 8. J. Tolar , 18. J. Tolar , 60. M. Novotný (p.) , 62. O. Nýber , 65. J. Horváth , 90. O. Nýber
0

Do Lomnice přijeli v rámci 10. kola krajského přeboru hráči Ostrova, tedy hráči druhého celku tabulky. V zápase bylo zřejmé, kdo je favoritem celé soutěže, protože Ostrovští nedali svému soupeři téměř žádnou šanci a po zásluze zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrov hned po úvodním hvizdu vlétl na svého soupeře a dokázal si vytvořit velký tlak, který vyústil v 8. minutě v úvodní branku zápasu, o kterou se postaral Jan Tolar. Hostující hráči i nadále přehrávali svého soupeře, jenže zapomněli na svá zadní vrátka, čehož využil Jiří Kníř, který přehodil brankáře Kubrychta a srovnal na 1:1. Ze strany Lomnice to ale byla jediná branka celého utkání, což se určitě nedá říct o hráčích hostujícího týmu. V 18. minutě se totiž podruhé v zápase prosadil Jan Tolar, který poslal míč za záda Marka hlavou po standartní situaci. Lomnici se nedařilo téměř nic a Ostrov byl jednoznačně aktivnějším celkem. Svoji převahu ale v prvním poločase už gólově dát najevo nedokázal a tak šla obě mužstva do šaten za stavu 1:2.

 

I ve druhém poločase byl Ostrov o poznání lepším mužstvem a navíc svoji převahu dokázal přetavit i v góly. V 60. minutě nejdříve proměnil pokutový kop Milan Novotný, který zvyšoval na 1:3. Za další dvě minuty ho následoval Ondřej Nýber, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě včetně brankáře domácího celku. Černá pětiminutovka přinesla další branku, tentokrát z kopačky kapitána Ostrova Juliuse Horvátha. Ostrovští ukazovali, že jsou na druhém místě tabulky zaslouženě a Lomnici nepouštěli téměř k ničemu. Když se navíc v poslední minutě utkání prosadil podruhé v zápase Ondřej Nýber, bylo stanoveno konečné skóre mezi Lomnicí a Ostrovem na 1:6.



Ohlasy k zápasu



FK Ostrov
Daniel Novák: Ostrov na nás vlétnul a byl ve velkém tlaku a na hřišti dominoval, z čehož vytěžil úvodní branku. Pak jsme z brejku vyrovnali na 1:1, když Jirka Kníř přehodil gólmana a poslal balón na zadní tyč. O pět minut později jsme dostali gól ze standartky hlavou. Celkově byl Ostrov na hřišti lepší a dominoval. Druhý poločas byl totožný s prvním, kdy nám Ostrov vstřelil dvě rychlé branky a pak tlačil, tlačil a dal další dvě branky. Ostrov na hřišti dominoval a je vidět, že je někde jinde.



Sestavy


TJ Lomnice
J. Marka [-] - P. Malinkovič [-] (67. M. Pitner [-] ) , S. Hauf [-] (67. R. Čipera [-] ) , D. Novák [-] , J. Oršula [-] , M. Prečan [-] , J. Kníř [-] , J. Kníř [-] (78. P. Veselý [-] ) , J. Šváb [-] , M. Veselý [-] , J. Janovský [-]

FK Ostrov
J. Kubrycht [-] - J. Glanc [-] , F. Tomáň [-] (82. L. Kunz [-] ) , J. Liška [-] , D. Horvát [-] - J. Horváth [-] , M. Kobera [-] (57. P. Luksch [-] ) , O. Nýber [-] , M. Matoušek [-] (70. T. Wolf [-] ) - J. Tolar [-] , M. Novotný [-] (74. P. Filák [-] )

ŽK: 25. M. Prečan , 28. D. Novák , 38. J. Šváb , 61. J. Kníř , 84. P. Veselý - 38. M. Matoušek , 84. J. Horváth .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šmat Robert - KUČKA Jiří, SIEBER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.