M. Novotný 17. (p.)
M. Novotný 67. (p.)
3:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrov ztratil na domácí půdě bod s Nejdem


Branky


17. M. Novotný (p.) , 67. M. Novotný (p.) - 54. F. Rutrle , 79. J. Pachta
0

Hráči Ostrova, tedy druhého celku tabulky, přivítali na svém hřišti v rámci 11. kola krajského přeboru tým Nejdku, kterému se v posledních zápas také daří. Utkání nakonec bylo vyrovnané do poslední minuty a Ostrovští v něm porazili Nejdek 3:2 po penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrov byl od první minuty aktivnějším celkem. Už po pěti minutách hry se dostal do stoprocentní gólovky Luksch, jenže svoji šanci nevyužil. Stejně na tom byl ve 12. minutě Ondřej Nýber. Stav zápasu se měnil až v minutě 17. To byl totiž ve vápně faulován Milan Novotný, který se také zhostil pokutového kopu a bezpečně poslal svůj tým do vedení. Hostující Nejdek se po inkasované brance dostával do tempa, vytvořil si několik slibných příležitostí k vyrovnání a v některých pasážích hry byl i lepším mužstvem. Kýženého vyrovnání se ale v prvním poločase nedočkal. 

 

Branka Nejdeckých přišla až v 54. minutě, když si střelu Filipa Rutrleho srazil brankář Kubrycht za svá záda. Utkání sneslo ty nejpřísnější parametry a dvě stovky diváků se na hřišti v Ostrově určitě nenudilo. Navíc většina z nich, ti Ostrovští, mohli v 67. minutě zvedat ruce nad hlavu. Když nejdecký hráč zahrál rukou ve vápně, byla nařízena další penalta ve prospěch Ostrova, kterou opět proměnil Milan Novotný a poslal svůj tým do vedení 2:1. Nejdek ale gól nepoložil a hnal se za vyrovnáním. Snaha hostujícího týmu byla nakonec úspěšná v 79. minutě, když balón od Jindřicha Pachty podběhl brankář Ostrova a míč se dostal nejen za jeho záda, ale také za brankovou čáru. Zbylých deset minut zápasu bylo bojovných z obou stran a žádný tým se rozhodující branky nedočkal. Utkání tak dospělo do penaltového rozstřelu, ve kterém byli úspěšnější domácí hráči z Ostrova. 



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov
Ivan Filip: Utkání to bylo těžké, protože je to takový nás rival. Bývá to důrazné, vyhecované. Utkání také tak vypadalo. Už v 5. minutě jsme měli Lukschem dorážku, stoprocentní šanci. Pak v 12. minutě Ondřej Nýber, ale ani to jsme nedali. Soupeř se nám začal vyrovnávat a byl důraznější a chvílemi lepší. Zápas byl spíše vyrovnaný. Povedlo se nám dát z penalty gól, když byl faul na Novotného. Vedli jsme 1:0 a tak dopadl také poločas. Ve druhém poločase jsme kazili přihrávky dopředu a Nejdek na nás hrál dobře a důrazně a povedlo se mu vyrovnat na 1:1, kdy ze strany utekl hráč a náš brankář si míč srazil do brány. Utkání bylo od vápna k vápnu, obě mužstva si vytvářela šance a dali jsme další gól z penalty, když soupeř hrál rukou ve vápně. Chtěli jsme to pak udržet, ale nepodržel nás brankář, kdy dlouhý vysoký balón podběhl a spadlo to do brány. Nejdek vyrovnal na 2:2. Posledních deset minut bylo bojovných. Na penalty jsme se soustředili a podařily se nám. Remíza byla vyrovnané.

FK Nejdek
Zbyněk Draxal: Odjeli jsme k zápasu proti druhému celku tabulky bez mnoha hráčů. I přes velké ztráty hráčů jsme ale odehráli velmi dobrý zápas a nebylo vidět, že bychom byli oslabeni o tradiční opory. Domácí vstřelili góly ze dvou pokutových kopů, na druhé straně volala po podobném rozhodnutí ruka domácího hráče, který zabránil jistému gólu po střele velmi dobře hrajícího Kurtina. Na konci zápasu mohl rozhodnout Filip Rutrle a Kuba Kurtin, domácí brankář ale dvakrát odčinil chybu při inkasované druhé brance. V penaltové loterii pak byli úspěšnější domácí. Přesto byl předvedený výkon kvalitní, velmi dobrý zápas odehrál zejména Halapej.



Sestavy


FK Ostrov
J. Kubrycht [-] - J. Glanc [-] , D. Horvát [-] , J. Liška [-] , F. Tomáň [-] (26. L. Kunz [-] ) - J. Horváth [-] , O. Nýber [-] - J. Tolar [-] , M. Novotný [-] , P. Luksch [-] - J. Vrba [-] (63. T. Wolf [-] )

FK Nejdek
J. Bílek [-] - Š. Sulák [-] , J. Jílek [-] (79. J. Vosmek [-] ) , A. Mandous [-] , J. Valvoda [-] , M. Halapej [-] , J. Kurtin [-] , J. Pachta [-] , J. Rutrle [-] , M. Černý [-] (74. Z. Draxal [-] ) , F. Rutrle [-]

ŽK: 18. M. Novotný , 45. J. Vrba , 75. J. Liška - 50. J. Rutrle .
Místo: tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - JATI David, VOKOUN Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.