M. Moule 59. (p.)
1:5
(0:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrov nedal Citicím šanci a je třetí


Branky


59. M. Moule (p.) - 15. J. Tolar , 16. M. Novotný , 35. J. Tolar , 37. J. Tolar , 55. M. Novotný
0

Hráči předposledních Citic přivítali na svém hřišti tým FK Ostrov. Ani poslední utkání však domácím nepřineslo kýžené body. Naopak Ostrov splnil svojí povinnost, v Citicích zvítězil 5:1 a zimu bude trávit na třetí příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku utkání byl domácí tým velice houževnatý a vytvořil si několik příležitostí ke skórování. Ani jedna však gólem neskončila. A tak se vydal do útoku Ostrov. Po čtvrt hodině hry padla první branka zápasu, o kterou se postaral Jan Tolar, když se k němu dostal odražený balón po centru. A za necelou minutu to bylo už 0:2. Milan Novotný na hranici velkého vápna získal míč a střelou obstřelil bránicího hráče i brankáře a poslal Ostrov do dvoubrankového trháku. Od té doby byl Ostrov aktivnějším mužstvem a do konce poločasu přidal další dvě branky. Ve 35. minutě šel centr ze strany do vápna, kde vznikla trma vrma, ve které se zorientoval nejlépe podruhé v zápase Jan Tolar. A ten za další dvě minuty zkompletoval hattrick po individuální akci. Do šaten tak odcházela obě mužstva za stavu 0:4. 

 

Do druhého poločasu nastoupil Ostrov s tím, že si už svůj náskok uhlídá a v klidu bude přezimovat na třetím místě. Náskok si v klidu uhlídal, ale musel se vyrovnat s tvrdší hrou svéhou soupeře, který už neměl co ztratit a snažil se alespoň něco udělat s výsledkem zápasu. Nejdříve sice Citice inkasovaly z kopačky Milana Novotného, který zakončoval pohlednou akci z hranice vápna střelou k tyči, jenže pak si došly pro pokutový kop, který byl nařízen za ruku Wolfa. Penaltu proměnil Miroslav Moule, který tak vstřelil čestnou branku svého mužstva. Skóre už se do konce zápasu neměnilo. Jediné co přibylo byly žluté karty na obou stranách a červená na straně Citic, kterou dostal Miroslav Hamouz za kopnutí hráče do lýtka. Citice tak prohrály na svém hřišti s Ostrovem 1:5 a přezimují na předposledním místě s náskokem dvou bodů na poslední Kynšperk. 



Ohlasy k zápasu



FK Ostrov
Ivan Filip: Do utkání jsme šli s tím, že tam neradi hrajeme. Utkání jsme ale zvládli a během jedné minuty jsme dali dva góly a pak jsme si zápas pohlídali. Do poločasu jsme ještě zvýšili na 4:0. Druhý poločas byl zbytečně nervózní, kdy soupeř nasadil tvrdší hru. Chtěli jsme to jen dohrát, aby se nic nestalo a nakonec to bylo 5:1. Na jejich malém hřišti jsme hráli dobře. Do kombinace jsme moc nemohli a hráli jsme jednoduší fotbal.



Sestavy


Sokol Citice
M. Moule [-] - J. Bufka [-] - P. Širochman [-] , J. Dlouhý [-] , R. Pinta [-] , D. Psota [-] (32. F. Vilček [-] ) - M. Kessl [-] , Z. Sopr [-] , M. Hamouz [-] - D. Rajtšlegr [-] , P. Šimek [-] (46. M. Šindelář [-] )

FK Ostrov
M. Süttö [-] - M. Považan [-] , D. Horvát [-] (68. L. Kunz [-] ) , J. Liška [-] , F. Tomáň [-] - O. Nýber [-] (71. J. Vrba [-] ) , T. Wolf [-] , J. Horváth [-] , M. Matoušek [-] - J. Tolar [-] , M. Novotný [-] (78. J. Toth [-] ) -

ŽK: 19. R. Pinta , 28. Z. Sopr , 51. P. Širochman , 70. D. Rajtšlegr , 81. M. Hamouz - 49. M. Novotný , 59. J. Liška , 79. L. Kunz , 86. J. Vrba . ČK: 86. M. Hamouz .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kučka Jiří - PEŠEK Pavel, BALHAR Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.