2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

13.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Toužim odjíždí s prázdnou. Ostrov se trefil dvakrát ke konci poločasu


Branky


42. J. Tolar , 45. P. Luksch
0

Ostrov přivítal na domácí horké půdě Toužim, které se ke konci minulé sezony nebývale střelecky dařilo. Obrana domácích jim však v zápase úvodního kola letošní sezony nepovolila ani jeden zářez a naopak se ostrovští útočníci dvakrát trefili v posledních třech minutách prvního poločasu. Ostrov tak vybojoval tři body za výhru 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání bylo od prvního hvizdu rozhodčího velmi vyrovnané. Jak hráči Ostrova, tak i hostující Toužimi si vytvořili několik slibných brankových příležitostí, které však vždy dokázali zneškodnit brankáři obou mužstev. Tedy až do 42. minuty. To toži Ostrovští kopali rohový kop, po kterém skončíl míč přesně na hlavě Jana Tolara, který ho poslal za záda Bronce a otevřel tak brankový účet zápasu. A pro hostující celek bylo ještě hůře. o tři minuty později se totiž dostal do samostatného úniku Patrik Luksch, který nejen, že obešel obránce, ale vychutnal si i strážce svatyně a následně poslal míč do opuštěné branky Toužimi. První poločas tak skončil 2:0 pro domácí.

 

Toužim se nevzdala a ve vyrovnaném zápase se snažila, i přes dvě inkasované branky v závěru poločasu, o korigování skóre, což se ji však nepodařilo. Toužimští sice svého soupeře v některých pasážích druhého poločasu přehrávali a tlačili se do zakončení, ale pozorná obrana domácích jim v tom zdárně bránila a naopak ještě Ostrovští hrozili z brejkových situací. Ve druhé půli tedy žádná branka nepadla a Ostrov porazil Toužim 2:0.



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov
p. Filip: Od začátku to bylo vyrovnané utkání. Šance se vytvářeli na obou stranách. Vypadalo to na nulový zápas, ale podařilo se nám dát v 41. minutě branku na 1:0 a po chvíli další na 2:0, čímž jsme vyhráli poločas. Ve druhém poločasu jsme si spíše hlídali výsledek a chodili do brejkových situací, ale dalšího góla jsme už dát nedokázali. Soupeře jsme ve druhé půli už k ničemu nepustili a zaslouženě jsme tak vyhráli.

SK Toužim
Marek Daněk: Bylo to první utkání po pauze, ve kterém jsme dostali dvě branky na konci prvního poločasu. Během tří minut jsme v podstatě přišli o body, protože jinak to bylo vyrovnané utkání. Druhá branka zaváněla ofsajdovou situací, ale nedá se nic dělat a bylo to již na 2:0. Měli jsme pár šancí, ale branku jsme bohužel dát nedokázali.



Sestavy


FK Ostrov
M. Süttö [-] - J. Glanc [-] , D. Horvát [-] (46. M. Novotný [-] ) , J. Liška [-] , F. Tomáň [-] - J. Vrba [-] (80. F. Vraštil [-] ) , J. Horváth [-] , M. Kobera [-] (76. O. Nýber [-] ) , M. Matoušek [-] - J. Tolar [-] (88. P. Filák [-] ) , P. Luksch [-]

SK Toužim
J. Bronec [-] - D. Drabík [-] (82. J. Paluch [-] ) , K. Čermák [-] , M. Hejkal [-] , R. Štětka [-] - J. Hudec [-] , J. Vild [-] , K. Klepal [-] , J. Borek [-] - M. Hotěk [-] (60. J. Bláha [-] ) , L. Nezval [-]

ŽK: 40. J. Tolar , 79. F. Tomáň , 90. M. Matoušek - 49. J. Borek .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Štěřík Filip - TŮMOVÁ Michaela, PEŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.