6:1
(2:1)
40. F. Muzika (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volarské trápení stále pokračuje


Branky


1. P. Krnák , 30. P. Krnák , 60. P. Krnák , 64. N. Vardanjan , 69. J. Dolník , 75. P. Vacík - 40. F. Muzika (p.)
0

Volary se na zápas nesešly a dorazily do Horní Vltavice pouze s deseti hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly přinesl první poločas

Volarské trápení stále pokračuje. V 9. kole přijely na půdu Horní Vltavice pouze s deseti hráči a na hřišti to bylo znát. Už v první minutě šli domácí do vedení díky pohotové dorážce Petra Krnáka 1:0. Zápas byl v režii domácího celku. Domácí dobře kombinovali a hrozili hlavně dalekonosnými střelami. Hosté hrozili hlavně breakovými situacemi. Další vážnou situaci domácího celku proměnil opět Petr Krnák, který přízemní ranou zvýšil vedení na 2:0. Hosté se však nevzdali a ve 40 minutě díky aktivitě hostujícího útočníka, který byl faulovaný ve vápně, proměnili nařízenou penaltu, které se postavil Filip Muzika. Do konce poločasu se už nic nestalo a šlo se do kabin za stavu 2:1.

V druhém poločase bodovali už jen domácí

 Druhý poločas už byl v režii domácího celku a opět u toho byl Petr Krnák, který zkompletoval hattrick v 60 minutě, kdy po krajní přihrávce prostřelil hostujícího brankáře 3:1. Ani ne za pět minut se dokázali domácí prosadit znovu, kdy se do branky trefil Narek Vardanjan. Další branka na sebe nenechala dlouho čekat a zasloužil se za ní Jan Dolník, který navýšil na 5:1. Hosté úplně odpadli, jak fyzicky tak psychicky. Domácí celek hrál velmi dobře a výsledek ještě navýšil díky Pavlu Vacíkovi, který udělal gólovou tečku za tímto zápasem.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Volary B
Michal Kučera (fanoušek): I přesto, že se týmu nedaří doufám, že se jim podaří alespoň jeden zápas vyhrát. Bohužel se jim to v deseti hráčích nemohlo povést. Snad se mladí hráči začnou prosazovat a naženou třeba bod. Základ týmu je bohužel v Áčku, ale to se aspoň drží v první pětce tabulky.



Sestavy


TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - N. Vardanjan [-] , M. Szabo [-] , J. Szabo [-] (40. P. Vacík [-] ) - J. Bihari [-] - J. Dolník [-] , L. Psotka [-] , J. Novák [-] , Z. Hődl [-] , P. Krnák [-] , R. Gašpar [-]

TJ Tatran Volary B
K. Neumann [-] - E. Hána [-] , F. Muzika [-] , M. Laci [-] , M. Muzika [-] , K. Čonka [-] , P. Zvonek [-] , D. Žárovský [-] , V. Sivák [-] , V. Brňák [-]

Hráči zápasu: P. Krnák .
Místo: Horní Vltavice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - POKORNÝ František (N), WIMBERSKÝ Alois (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.