1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:30

5.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lodhéřov veze bod


Branky


8

Report a ohlas zaslal Jiří Samec. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

V Halámkách se očekával souboj do té doby prvního mužstva tabulky Lodhéřova s domácími,kteří figurovali na druhém místě. A nutno dodat,že se potkali dvě vyrovnaná mužstva,která potvrzovala své umístění.Hosté přijeli s poměrně mladým dravým týmem s vysokými hráči atletických postav a hlavně výborně připravení.Domácí tým je naopak poskládán z hráčů menších postav a proto měl se soupeřem dost problémů.Lodhéřov byl první poločas jasně lepší,vyhrával souboje,hlavně ty výškové,byl průbojnější a domácí prakticky k ničemu nepustil.Do kabin se však šlo i tak za nerozhodného stavu bez branek.

Oba týmy přidaly po jedné brance

Svou výbornou hru Lodhéřov potvrdil hned ve 49.min druhého poločasu,když se dokázal prosadit Vejsada a domácí tak poprvé v soutěži inkasovali 0:1.Hosté se s vedením uspokojili a překvapivě se zatáhli a více bránili a přerušovali hru.Domácí mohli srovnat a měl jim k tomu pomoci i fakt.že se hrálo po větru,ale v poslední fázi když již měl před sebou Svoboda pouze gólmana hostí,tak domácí útočník zakopl a svou šanci zmařil.Halámky/Hranice se nesmířili s tím,že by měli prohrát a stále více utahovali šrouby,hostujícím mladíkům pomalu docházel dech a soustředili se převážně na obranu.Zasloužené vyrovnání přišlo až v 82.min když po spolupráci dvou zkušených matadorů čtyřicátníků srovnal Eda Decker hlavou po rohovém kopu Jiřího Herzoga 1:1.Domácí dál tlačili a mohli kopat penaltu,když byl v 85.min faulován v pokutovém území další mazák v domácím dresu Radek Herzog,ale píšťalka sudího zůstala němá.Nutno podotknout,že podobná situace byla i v prvním poločase pro změnu proti domácím a také se nepískalo.Vzhledem k těmto skutečnostem a průběhu zápasu byla remíza naprosto zasloužená.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí): K nám tentokrát zavítal výborně připravený tým z Lodhéřova a potvrdil své první místo v tabulce,i když má o zápas více odehráno.Hosté byli draví,rychlejší a zkrátka lepším týmem v prvním poločase,po obrátce se také zaslouženě dostali do vedení,poté však začali odpadat a více bránili.My jsme zpřesnili hru,začali hrát víc po zemi a byli pro změnu lepší.Důsledkem toho bylo naše vyrovnání,víc už jsme nestihli,potřebovali bychom dalších deset minut navíc,které jsme neměli.Dvě sporné situace po každé na jedné straně zůstali bez povšimnutí a tedy bez pokutových kopů a tak po všech směrech zasloužená remíza,kterou musíme brát,i když jsme doma ztratili.Zastihl nás dnes dobrý soupeř.




Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - P. Kollmann [-] , K. Juráň [-] , R. Duda [-] , R. Brůha [-] , J. Macho [-] - M. Slavík [-] , J. Herzog [-] , P. Novák [-] - M. Svoboda [-] , T. Trsek [-] -

TJ Sokol Lodhéřov
L. Prágr [-] - R. Kupka [-] , T. Čejna [-] , D. Razima [-] - M. Kos [-] , M. Razima [-] , M. Michal [-] , J. Pavouk [-] - V. Matoušek [-] , P. Vejsada [-] , V. Mertl [-]

ŽK: 45. K. Juráň , 48. P. Novák , 90. J. Macho - 23. R. Kupka , 43. M. Razima , 45. D. Razima , 58. V. Mertl , 86. M. Kos , 88. M. Michal .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - TRSEK Josef (N), PRÁGR Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů