3:2
(1:1)
31. J. Salzer
71. M. Schober (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

5.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipno udolalo po boji Vyšší Brod


Branky


11. K. Krauskopf , 48. O. Panský , 59. K. Krauskopf - 31. J. Salzer , 71. M. Schober (vl.)
10

Favorizovaní fotbalisté Lipna si s velkou námahou poradili s Vyšším Brodem. K zisku tří bodů jim pomohl i tyčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle s minimem šancí

Po opatrném začátku z obou stran se v 11. minutě dostal k míči na pravé straně hřiště Kordík, centrem našel přesně hlavu Karla Krauskopfa,který nepříliš přesnou a prudkou hlavičkou překvapil Šestáka, 1:0. Na druhé straně mohl vyrovnat Gondek, ale v rozhodující chvíli ho zradilo zpracování. Hrál se fotbal s minimem šancí. Ve 31. minutě se k jedné dostal Vyšší Brod a vyrovnal. Račákovo zaváhání vystihl Syrovátka, před vápnem byl faulován. K míči se postavil obávaný exekutor Jan Salzer a technickou střelou vymetl levou šibenici Zábranského branky, 1:1. Zpátky mohl domácímu týmu vrátit vedení Račák, ale ve velké příležitosti netrefil míč hlavou přesně. První půle tedy nerozhodně 1:1.

Lipno se o tři body bálo až do konce

Do druhé půli Lipno vlétlo a hned ve 48. minutě se po pohledné kombinaci Krauskopfa s Ondřejem Panským dostal druhý jmenovaný do úniku a podél vybíhajícího Šestáka s přehledem strhnul vedení na domácí stranu, 2:1. Na straně Vyššího Brodu nejvíce zlobil Salzer, jehož standardky byly vždy nebezpečné a to z jakékoliv vzdálenosti. Lipenská obrana ale zatím vždy odolala. V 59. minutě předvedla dvojice Račák, Krauskopf signál, Račák nabíjel a Karel Krauskopf bombou k tyči nekompromisně zavěsil. Šesták si sice sáhl na balon, ale nedokázal ho vytěsnit mimo tyče, 3:1. V 71.minutě fauloval před vápnem Račák Dibďáka, Salzer poslal do pokutového území přízemní centr, jenž se snažil odvrátit Marek Schober, bohužel ale tak nešťastně, že míč přeletěl střídajícího brankáře Bédáka a bylo sníženo 3:2. Do velké šance se poté dostával Krauskopf, dostal se až před brankáře Šestáka, nicméně vysoko přestřelil. Hosté toužící po vyrovnání vrhli veškeré síly do útoku a Poláčkovu jedovku vytáhl Bédák na tyč. Do vápna létal jeden vysoký balon za druhým, obrana domácích ale s vypětím všech sil vítězství udržela.     Napsal Tomáš Račák - FC Lipno nad Vltavou Redakčně upraveno.


Ohlasy k zápasu


FC Lipno nad Vltavou
Tomáš Račák - hrající asistent trenéra: Po loňském výsledku, kdy jsme tady Vyšák přejeli 5:0, jsme si asi mysleli, že to půjde samo, to jsme se ale hodně spletli. Hráli jsme, dá se říct na půl plynu, bez pohybu, nabídky, bez nadšení. Prostě jsme hosty podcenili. První půle byla prostě od nás katastrofální, do výkonu s Kájovem to mělo hodně daleko. Po domluvě v poločase se to na začátku druhé půle trochu zvedlo, ale pouze na 20 minut, poté to opět sklouzlo do fáze první půle. Hosté si zřejmě za svůj výkon zasloužili nějaký ten bod, nicméně si myslím, že zápas jsme si udělali těžší sami. Tohle už není Vyšší Brod z minulé nedohrané sezony a já věřím, že to klukům vydrží a budou bodovat příště. Pochválím brankáře Bédáka, v určitých chvílích nás podržel.




Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
P. Zábranský [-] - M. Schober [-] , J. Rohlík [-] , Z. Skípala [-] , P. Sládek [-] , K. Krauskopf [-] , O. Panský [-] , T. Račák [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , L. Fenc [-]

FK Dynamo Vyšší Brod
J. Šesták [-] - J. Gondek [-] , D. Poláček [-] , J. Salzer [-] , T. Dibďák [-] , L. Závodský [-] , K. Šerhakl [-] , R. Bartoň st. [-] , D. Poláček [-] , P. Poštulka [-] , M. Neumann [-]

ŽK: 82. O. Panský - 29. T. Dibďák , 55. D. Poláček , 55. D. Poláček .
Hráči zápasu: K. Krauskopf , O. Panský - D. Poláček , J. Salzer .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Janda Jaroslav - KRÁTKÝ Marcel (N), PROCHASKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů