M. Rudolf 24.
T. Tauer 44.
H. Blažek 77. (p.)
3:3
(2:0)
60. M. Ježek
73. M. Ježek
82. M. Ježek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hodějovice v divoké přestřelce remizovaly s Dívčicemi 3:3


Branky


24. M. Rudolf , 44. T. Tauer , 77. H. Blažek (p.) - 60. M. Ježek , 73. M. Ježek , 82. M. Ježek (p.)
5

Zápas Nových Hodějovic s Dívčicemi v 1. kole III. třídy nabídl gólové hody. Nakonec utkání skončilo remízou 3:3. Do vedení domácí poslal Rudolf a Tauer. Po pauze se blýskl hattrickem hostující Michal Ježek, dokonce se kopali dvě penalty, ale ani ty nakonec nerozhodly o vítězi utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o poločase

Nové Hodějovice vstoupily do utkání aktivněji a zahrozily už po dvanácti minutách. Do odraženého míče po rohovém kopu se opřel Hrabík a jen o centimetry minul hostující branku. O chvíli později se už domácí dočkali. Po faulu na Aibla se k přímému volnému kopu se postavil Michal Rudolf, obstřelil zeď a otevřel skóre zápasu. Poté přišlo několik zajímavých situací, které mohli hosté zužitkovat, bohužel je většinou zradilo špatné zpracování nebo mizerná koncovka. V závěru první půle tak přišel druhý trest za laxní a naivní hru, kterou se hosté v první půli prezentovali. Dlouhý míč propadl až k Tomáši Tauerovi, ten ho lehce tečoval a balón záhadným způsobem doskákal až za brankovou čáru. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí. 

Oba týmy nakonec berou bod

I ve druhém poločase jsme sledovali průměrné utkání. Tentokrát to byly Dívčice, které vstoupily dobře do druhé půle. Běžela 60. minuta a rána Michala Ježka zpoza vápna málem protrhla síť Rozickyho brány. Hosté se dlouho nemohli osmělit na útočné polovině, přesto se dočkali vyrovnání. V 73. minutě přišel faul na Martina Čuhaje, pokutový kop si vzal na starost Michal Ježek a vyrovnal skóre zápasu. Povzbuzení hosté přišli o nadějný výsledek o pět minut později, když Lexa fauloval domácího útočníka mimo pokutové území, rozhodčí přesto nařídil pokutový kop, který proměnil Hynek Blažek. Za průběh druhého poločasu si svěřenci kouče Maňhala bod zasloužili a nakonec ho i vydřeli. Michal Ježek se stal hrdinou duelu a osm minut před koncem svou třetí brankou v zápase srovnal stav na konečných 3:3, když se prosadil na malém vápně po krasné přihrávce Vladimíra Valenty a nechytatelně zakončil vedle pravé tyče. Ve zbytku zápasu už další branka k vidění nebyla. Dívčice měly v průběhu druhého poločasu více míč na kopačkách i svého soupeře celkově přestřílely. Oba celky však berou bod za remízu 3:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Věděli jsme, že to nebude jednoduché utkání. Soupeř mě v minulé sezóně překvapil, i když u nás prohrál. I teď hráli velice bojovně, nedali nám nic. My jsme navíc první půli prohospodařili, nakopávali jsme míče, pořádně jsme si nepřihráli. Druhá půle byla z naší strany lepší, pomohl nám příchod Michala Ježků. Začali jsme tlačit a vypracovali jsme si také hodně gólovek. Bod je spravedlivý, domácí si ho zasloužili a my bohužel nenavázali na výkon z generálky.



Sestavy


FC Nové Hodějovice
J. Rozycki [-] - H. Blažek [-] , T. Tauer [-] , M. Rudolf [-] , M. Hrabík [-] , A. Lipták [-] , L. Vališ [-] , R. Aibl [-] , J. Rajtr [-] , P. Janovský [-] , J. Schaffelhofer [-]

TJ Mír Dívčice
P. Trčka [-] - Š. Hájek [-] , J. Hájek [-] , V. David [-] - J. Valenta [-] , V. Strnad [-] , O. Šťastný [-] , P. Semrád [-] , V. Valenta [-] , S. Rejdal [-] - M. Čuhaj [-] -

ŽK: 39. J. Schaffelhofer , 58. H. Blažek , 80. T. Buus - 22. V. David , 63. M. Ježek , 75. J. Lexa .
Hráči zápasu: V. Valenta , M. Ježek .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: STACH Josef - ŠPERŇÁK Roman (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: David Augusta
Tip experta: výhra hostů

Přes léto jsem Dívčice sledoval a ještě než se odstartovala příprava sehráli jsme společné přátelské utkání.. hráli dobře, měli by přivést bodíky.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích