Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov spasila přísná penalta v závěru


Branky


13. V. Koukal , 49. Z. Novotný , 84. Z. Novotný , 89. V. Koukal (p.) - 17. D. Vacek , 29. M. Příhoda , 67. M. Příhoda
25

Hosté dlouho vedli, ale domácí v závěru skóre otočili. Z penalty se trefil Koukal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Domácí vstoupili do zápasu aktivně, k první brance jim pomohl stoper domácích, kterému utekl míč a Koukal samostatný nájezd zakončil lobem přes gólmana. Střelec branky ale za pár minut zbytečně ztratil na půlce míč, při rychlém útoku se k míči na hranici vápna dostal Vacek a přesnou střelou k tyči vyrovnal. Úsměvný moment přišel v 26. minutě, kdy Láznička nesmyslně reklamoval neodpískaný faul na půlce a během deseti vteřin dostal zaslouženě dvě žluté karty. Hosté ale šli do vedení, při standardní situaci si v souboji s Chalupou pomohl útočník faulem, rozhodčí nic neviděl a nabihající Příhoda sám před brankářem šťastným odrazem o zem dostal míč do branky. Domácí se snažili vyrovnat, ale do šance se nedostali.

Domácí v závěru rozhodli

Do druhé půle vletli domácí skvěle a po rohu Doležala vyrovnal hlavou na přední tyči Novotný. Poté napřáhl ke střele Boháček, ale Měrtl vytáhl parádní zákrok. Při dalším rohu byl sám na malém vápně Koukal, ale branku neuvěřitelně minul. Hosté se dostali do šancí pouze po chybách domácích, jedna taková přišla v 65. minutě, samostatný nájezd ale Velín vyrazil na roh. Chvíli poté už ale ani on nemohl nic dělat s míčem v brance, chyba na půlce, rychlý brejk a Příhoda si poradil v souboji jeden na jednoho, navedl si míč do vápna a prudkou střelou k tyči skóroval. Domácí ale nadále bušili do hostující obrany, ale nejlepší gólman soutěže držel svůj tým. Vyrovnání opět přinesla spolupráce Doležal - Novotný, přesný centr a přesná hlavička, 3:3. Hosté mohli poté přeci jen jít znovu do vedení, ale další samostatný nájezd Velín ustál a nenechal se přehodit. Rozhodnutí tak přišlo v závěru, Křesťan byl jasně faulovaný ve vápně, Čurda dostal červenou za řeči a Koukal rozhodl. Bohdalov tak po čtyřech porážkách slaví důležitou výhru.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Roman Velín (brankář): V utkání nám pomohli srdcaři Tomáš Doležal a David Křesťan, za což jim děkujeme. Zápas byl nahoru dolu, bohužel nám nefungovala defenziva, a tak jsme hostům zbytečně darovali góly. Ale nakonec jsme svou bojovností dotáhli zápas do vítězného konce.

TJ Sokol Stonařov
Michal Příhoda (hráč): Víc než z konečného výsledku jsme frustrovaní tendenčním výkonem rozhodčího, který povolil domácím otěže až příliš. Tady už se nedá mluvit o důrazu, některé zákroky domácích se běžně posuzují jako nedovolené a dávají se za ně karty. Tady tomu tak nebylo. A když už po hřišti, vždy po faulu Doležala, kulhá Bláha, Plavec a pak sestřelí ještě Čurdu šlapákem zezadu i s nohama, nelze se divit, že Láznička řekl, to co řekl. A jeho slova nebyla na udělení ČK. Na hřišti jsme svědky x-krát za zápas mnohem horších výrazů. Mimochodem domácí borec dohrál bez karty. Co se týče Čurdy, tam už není co řešit, když Vás pošlou do 10ti a dvě minuty do konce zaříznou vymyšlenou penaltou, to už byla těžká rána pro všechny z nás. Byl jsem dotázán sudím, zda-li se nechci přidat k nim? Ano, vím, že děláte nábor, ale dokud budou mezi Vámi taková prohnilá bezcharakterní hovada, tak ho budete dělat do nekonečna a nikdo se nenajde, protože existují lepší způsoby, jak trávit víkend, než být v jednom autě s Vámi. Jinak co se týče výkonu, i bez Kozojeda a Šmardy jsme v deseti sahali po bodu, takže se nemáme za co stydět. Všichni zaslouží pochvalu za bojovnost a nasazení.



Sestavy


Sokol Bohdalov
R. Velín [-] - O. Chalupa [-] , Z. Novotný [-] , P. Fabík [-] (69. V. Pokorný [-] ) , J. Večeřa [-] - F. Boháček [-] , P. Neuman [-] - V. Švoma [-] (73. J. Švoma [-] ) , V. Koukal [-] - D. Křesťan [-] , T. Doležal [-]

TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - J. Urbánek [-] , Z. Bláha [-] , J. Toth [-] , M. Turoň [-] , J. Láznička [-] , D. Vacek [-] , M. Škrdla [-] , M. Čurda [-] , P. Plavec [-] , M. Příhoda [-]

ŽK: 46. O. Chalupa , 60. P. Fabík - 26. J. Láznička , 57. Z. Bláha , 60. M. Příhoda , 62. P. Měrtl . ČK: 26. J. Láznička , 88. M. Čurda .
Hráči zápasu: V. Koukal , Z. Novotný .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 10. 2020 22:25
Výkon bohdalova nebudu komentovat, bojovali, hráli tvrdě a vyhráli, ale to co předvedl hlavní sudí se jen tak nevidí. Kvalitně mu sekundoval arogantní boreček stehlík a druhý pomezní, co si budem povídat, možná by byl normální kdyby nebyl s těmi dvěma dementa ve trojce. Od první minuty si pískal co chtěl, myslím že občas koukali i hráči bohdalova co předvádí. My by jsme drželi hubu kdyby pískal aspon trošku rovinu, tím pádem by jsme nedostali první červenou a bylo by to jinak. Korunoval to penaltou, kde ani neví kolikátka faulovala a jak, prostě borec spadl a pecka. A ještě do zápisu napíše uplný hovna a pak nám k tomu nic neřekne. Snad už Vás pánové v životě nepotkáme na hřišti.
Koukám na zápasy kde je v jekékoliv roli stehlík a pěkně se to vždy sype, kvalitní debil. Snad bude na jaře lépe

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Lampíř
Tip experta: výhra domácích

Tady tipuji výhru domácích, kteří se po delší sérii porážek budou snažit o tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza