Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice veze výhru z Hamrů


Branky


30

Domácí chtěli snížit náskok svého soka v čele tabulky, ale to se jim nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Utkání dvou celků ze špice tabulky začali lépe hosté z Nedvědice, když se už ve 3. minutě po chybě domácí obrany trefil Šikula. Ve 12. minutě byl ve vápně zasažen loktem domácí Jakub Jun, ovšem sudí faul neviděl a hra pokračovala. Po žlutém faulu Dominika Havlíka byla hra přerušena a ve vápně vznikla šarvátka z které odešel s červenou kartou domácí útočník Jakub Lóži, když pomezní rozhodčí doporučil vyloučení. To paradoxně domácí kladiváře nakoplo a byli lepším týmem. Ve 20. minutě mohl vyrovnat Dominik Havlík, ale jeho tvrdou střelou stačil gólman nohou vyrazit. Ve 27. minutě dostal druhou žlutou kartu hráč hostí Sytař a počet hráčů se vyrovnal. Ve 33. minutě přišel smolný okamžik pro domácí Hamry, když obránce odvracel centr hlavou, ale trefil do zad Vašíčka a od toho se odrazil balon do sítě - 0:2. Ani tento moment domácí nepoložil a v 37. minutě po hezké akci předložil Jakub Jun míč pro Dominika Havlíka, který už neměl problém snížit -1:2.

Hosté si vedení pohlídali

Do druhé půle vstoupili domácí kladiváři velmi aktivně, ovšem vždy jim chyběl kousek k vyrovnání. V 55. minutě hasil faulem Pavel Novotný rychlý protiútok Nedvědice a viděl druhý žlutý kartonek. Hamry tak už hrály pouze v devíti. Ovšem ani to je nezlomilo a dál byly lepším týmem. Hosté nic nevymýšleli a stále hráli pouze dlouhé nákopy, které domácí sbírali a snažili se odpovídat hrou po zemi, což se jim dařilo. V 61. minutě se přece jen po akci ze strany prosadil útočník hostí Mareš. Poté se začali dít věci. V 70. minutě byl faulován ve vápně domácí Vít Franěk, ovšem rozhodčí tento faul vytáhl za vápno. I v oslabení se dál kladiváři hnali alespoň za vyrovnáním. V 72. minutě již poskakoval míč po brankové čáře, ale Jaroslav Miklík jej nedokázal dotlačit do sítě. V zápětí centroval před bránu Dominik Havlík, ale Jaroslav Culek nedokázal trefit odkrytou bránu. Míče létaly kolem branky Nedvědice, ale domácím chybělo i kousek štěstí. V 75. minutě přišel další okamžik pana rozhodčího. Domácí Vít Franěk byl v souboji ve vápně s brankářem dřív a došlo ke srážce po které musel brankář Havlík střídat. Pomezní rozhodčí signalizoval pokutový kop, ovšem hlavní rozhodčí si jel svoji hru a samozřejmě se penalta nekopala. Ani tak to Hamry nezabalily a snažili se dát alespoň branku pro vynikající diváky. To se jim nepodařilo a definitivní hřebíček přišel v 87. minutě, když samostatný únik proměnil lobem Pokorný -1:4. Nedvědice si tak upevnila náskok v čele tabulky a Hamry prohrály již potřetí za sebou.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Začátek se nám nepovedl a brzy sme prohrávali. Po červené kartě z nás spadl nějaký tlak a byli jsme lepším týmem na hřišti. Bohužel jsme dostali smolný druhý gól, ale brzy jsme snížili. Hlídali jsme si pouze dlouhé nákopy hostů a snažili se hrát dál kombinačně. V druhé půli jsme chtěli utkání otočit, ale zas nás přibrzdila druhá červená karta. I tak jsme měli o jednoho míň spousty šancí, ale nedařilo se nám finální zakončení, což je škoda, jelikož i tak jsme mohli utkání otočit. K panu rozhodčímu bych se raději nechtěl vyjadřovat, kdo tam byl, udělal si obrázek sám...




Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - J. Miklík [-] (63. T. Jelínek [-] ) , T. Novotný [-] , D. Havlík [-] , P. Novotný [-] , P. Němec [-] (69. J. Culek [-] ) , J. Jun [-] , J. Lóži [-] , I. Sojma [-] , V. Franěk [-] , A. Šabart [-]

SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] (75. L. Trdý [-] ) - M. Vašíček [-] , R. Šikula [-] (69. P. Pokorný [-] ) , P. Sytař [-] , M. Havlíček [-] (41. D. Bracek [-] ) , L. Jirásek [-] , M. Vašíček [-] , D. Houdek [-] (65. V. Haviger [-] ) , D. Mareš [-] , R. Krejčí [-] , J. Veselský [-]

ŽK: 12. D. Havlík , 27. P. Němec , 45. P. Novotný , 74. I. Sojma , 90. T. Novotný - 21. P. Sytař , 47. D. Bracek , 89. D. Mareš . ČK: 12. J. Lóži , 74. P. Novotný - 27. P. Sytař .
Hráči zápasu: D. Havlík , M. Vašíček .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: ZADINA Petr - LIŠKA Jiří, ING. PETRÍKOVIČ Ján.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 9. 2020 13:56
Nejdřív jsem si přečetl komentář k zápasu, až poté jsem si tipnul, kdo asi tak pískal. A vida, trefa do černého. Počkejte, až Vám to udělá 4 zápasy za sebou. To je potom teprve o nervy.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jiří Jelínek
Tip experta: remíza

Bude to boj o každý metr malého hřiště kladivářů, tady to vidím na kříž.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích