2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice vydřely bod


Branky


29

Domácí celek vedl, ale po půli prohrával. Přibyslavice nakonec mají bod i přesto, že dohrávaly v devíti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Diváci v Přibyslavicích viděli zajímavé utkání velmi dobré úrovně, ve kterém padaly góly, byla rozdána slušná porce karet a k vidění byli i výborné šance, převážně na straně domácích. V 1. půli měli domácí mírnou převahu, která vyústila ve vedoucí branku navrátilce do sestavy Oleha Kvycha z 26. minuty - 1:0.  Hosté však velmi záhy vyrovnali, když v 35. minutě do trestném kopu vypadl domácímu brankáři míč, a protože u dorážky byl byl nejdříve hostující Bulant, bylo srovnáno - 1:1. Ve 38. minutě došlo k rozhodujícímu okamžiku utkání, když domácí Kvych utíkal sám na brankáře, při dlouhé kličce byl brankářem metr před vápnem faulován, ale rozhodčí k překvapení všech vytáhl jen kartu žlutou, a tak trest přišel vzápětí, když ve  42. minutě se hosté dostali v podstatě ke své druhé střele v zápase a křížnou střelou Kriegsmanna se dostali do poločasového vedení - 1:2. 

Domácí po přestávce srovnali

Celá druhá půle se pak odehrávala plně v režii domácích, kteří si  dokázali vynutit místy drtivou převahu, nastřelil tyč, ale vyrovnat se jim stále nedařilo. Hosté  se dostali na půli domácích je sporadicky, ale změnit skóre domácím zabránila jednak dobře  organizovaná  obranná hra hostí a také výborný výkon hostujícího brankáře, který za celé utkání dokázal zlikvidovat minimálně tři domácí tutovky. Nakonec se domácím z tlaku podařilo přece jenom vyrovnat díky Matějkovi - 2:2. Jejich další snahu s utkáním ještě něco udělat přibrzdila za závěr karetní partie hlavního arbitra, který postupně vyloučil domácího Skrobikowského po druhé žluté za filmování a domácího kapitána Kopečka za nemístnou diskusi.                 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Remíza je pro nás ztráta, protože jsme byli lepším tymem, hosty ovšem držel brankář. Bohužel se utkání vůbec nepovedlo hlavnímu rozhodčímu, který jej určitě ovlivnil.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Milan Bratršovský (trenér): Tři body vezeme díky našemu brankáři. Zápas se nám vůbec nepovedl a každý si na hřišti dělal, co chtěl. Hráli jsme i bez pohybu a důrazu. Venku se nám herně vůbec nedaří a byl to jeden z nejhorších výkonů.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
D. Vrbka [-] - M. Picmaus [-] , P. Šárka [-] , L. Drapák [-] , M. Kopeček [-] , S. Roubec [-] , O. Kvych [-] , M. Molák [-] , M. Matějek [-] , J. Skrobikowski [-] , Š. Uher [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - F. Bulant [-] , I. Kucarov [-] , Š. Kreigsmann [-] , P. Číhal [-] , L. Tuma [-] , D. Čaloud [-] , T. Pokorný [-] , L. Vařejka [-] , M. Kubeš [-] , J. Večeřa [-]

ŽK: 60. M. Molák , 68. O. Kvych , 77. J. Skrobikowski , 80. M. Picmaus , 82. L. Drapák , 86. M. Kopeček - 38. J. Kanswohl , 75. M. Kubeš , 85. P. Číhal . ČK: 83. J. Skrobikowski , 87. M. Kopeček .
Hráči zápasu: M. Matějek - J. Kanswohl .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: BOUDA Josef - PROKOP Jiří, SYNECKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jiří Jelínek
Tip experta: výhra domácích

Půjde o hodně vyrovnaný zápas, rozhodne domácí prostředí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích