Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Filip Toman zlomil Hamry


Branky


6. T. Pokorný , 63. F. Bulant , 65. F. Toman , 74. F. Toman (p.) , 86. Š. Kreigsmann - 3. D. Havlík , 17. J. Lóži , 53. A. Šabart
27

Hamry vedly o dvě branky, ale zápas zlomil příchod Filipa Tomana na plochu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Do Luk přijely Hamry, které po parádním vstupu do sezóny začínají ztrácet body. V Lukách to tak dlouho nevypadalo, ale hostéí nakonec odjeli s prázdnou.

 

Úvod patřil Kladivářům, když domácí hned ve 3. minutě nechali čas k zakončení kanonýrovi Havlíkovi a hosté vedli - 0:1. Domácí se z této rány rychle oklepali a hned za tři minuty srovnali díky Bulantovi - 1:1. V 17. minutě už zase vedli hosté, když se trefil Lóži - 1:2. Na další branky si necelá stovka diváků musela počkat do druhého poločasu. Hrál se otevřený fotbal, ale šance končili mimo nebo v rukavicích brankářlů.

Domácí po přestávce otočili

Osm minut po změně stran zahrávali hosté standardku a Šabart navýšil jejich vedení - 1:3. Zlom přišel po hodině hry, kdy se na hřiště dostal Filip Toman. V 63. minutě díky jeho práci snížil Bulant - 2:3. Pak přišly chvíle domácího kanonýra, který sám otočil skóre zápasu. V 65. minutě totiž srovnal - 3:3. Za dalších devět minut z penaltového puntíku propálil Pinkavu a domácí vedli - 4:3. Hosté se snažili srovnat, ale z branky se už radovali jen domácí, když je v závěru uklidnil Kreigsmann - 5:3.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Milan Bratršovský (trenér): Přijel k nám kvalitní tým. První půle byla dost otevřená a do kabin šli spokojenější hosté, kteří hned po přestávce navýšili své vedení. Pak však nastoupil Toman, který byl u třech branek. Týmu patří poděkování, protože zápas zvládli a stálo je to hodně sil.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Do utkání jsme vstoupili výborně, ale bohužel jsme vedení dlouho neudrželi. Poté jsme se opět dostali do vedení a měli další šance, které jsme nevyužili. V druhé půli jsme vedli již o dvě branky a to musíme už udržet. Slabá chvilka, kdy jsme dostali dva góly a poměrně přísná penalta rozhodla o tom, že nemáme ani bod.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - F. Bulant [-] , T. Pokorný [-] , D. Sommer [-] , Š. Kreigsmann [-] , D. Čaloud [-] (88. M. Bratršovský [-] ) , D. Horáček [-] , L. Tuma [-] , L. Vařejka [-] (61. F. Toman [-] ) , M. Kubeš [-] , J. Večeřa [-]

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] , P. Novotný [-] , J. Zeman [-] (25. J. Miklík [-] ) , P. Němec [-] , J. Jun [-] , V. Zedníček [-] , J. Lóži [-] , I. Sojma [-] , V. Franěk [-] (82. A. Zátopek [-] ) , A. Šabart [-]

ŽK: 88. L. Tuma - L. Benc , 27. I. Sojma , 65. V. Zedníček , 89. P. Němec .
Hráči zápasu: F. Toman , F. Bulant .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: MAAR Michal - VRZÁČEK Josef, VOKURKA Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Viděl jsem hrát pouze Luka a myslím, že zkušenosti některých hamerskych kluků budou rozhodující.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích