Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry berou díky hattricku tři body


Branky


28

Dominik Havlík se činil, vsítil tři branky a Hamry mají další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Kladiváři přivítali v okresním derby soupeře z Bohdalova. Utkání začali lépe hosté, kteří šli již v 6. minutě po rohovém kopu a přesné hlavičce Novotného do vedení - 0:1. Domácí byli úvodní brankou lehce zaskočeni a rozjížděli se vlažně. Bohdalov akce domácích často přerušoval fauly a ti se tak postupně dostávali do tlaku. Přímý kop Jakuba Juna z 20. minuty ještě gólman hostí stačil vytěsnit. Ve 29. minutě se již domácí Hamry dočkaly vyrovnání. Pavel Kamarád posunul míč na Dominika Havlíka, který s pomocí tyče vyrovnal - 1:1. Kladiváře tato akce povzbudila a začali přejímat otěže utkání. V 36. minutě po dalších z mnoha faulů byl nařízen přímý kop pro domácí kladiváře. K míči se postavil Dominik Havlík a střelou na bližší tyč poslal svůj tým do vedení - 2:1. Minutu před poločasem domácí opět udělali závar před brankou soupeře a balon dotlačil do sítě hrající trenér Vojtěch Zedníček - 3:1. 

Domácí si vedení pohlídali

Druhá půle začala pro Hamry nejlépe jak mohla.  Ve 49. minutě rozehrával další přímý kop Vojtěch Zedníček, který našel na zadní tyči osamoceného Dominika Havlíka a ten hlavou dokonal hattrick - 4:1. Kladiváři dál kontrolovali zápas a soupeřovi dlouhé nákopy většinou sbíral Tomáš Pinkava, který se zaskvěl v 70. minutě když balon po rohovém kopu mířil do šibenice. V závěrečných minutách se ještě řítil sám na bránu Dominik Havlík, kterého stáhl k zemi Křesťan, ale viděl pouze žlutou kartu. Kladiváři si tak utkání pohlídali a dosáhli na další tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Začátek se nám moc nepovedl a soupeř šel brzy do vedení. Postupně jsme se zvedali a ještě v první půli jsme si vytvořili dostatečný náskok. Soupeř hrál dost tvrdě a dvě standardní situace se nám také podařilo využít. Ve druhé půli jsme brzy přidali čtvrtou branku a bylo prakticky rozhodnuto.

Sokol Bohdalov
Roman Velín (brankář): Zápas jsme začali dobře a šli jsme do vedení, poté jsme ale odstoupili od taktiky, byli jsme daleko od hráčů a darovali jsme domácím spoustu standartek kolem vápna. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, snížit se nám ale nepodařilo. Po zápase jsem zaslechl od některých fanoušků, že domácím vyhrál zápas rozhodčí, k tomu řeknu jen, že rozhodčí nám zápas nikdy neprohrál a dnes už vůbec ne. Prostě jsme to nezvládli, já jsme taky nepomohl, ale takové zápasy někdy jsou, příště to musíme zlepšit, nic se neděje, jedeme dál.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] , P. Novotný [-] , J. Zeman [-] (70. P. Němec [-] ) , S. Zedníček [-] (73. T. Jelínek [-] ) , J. Jun [-] , V. Zedníček [-] , P. Vašek [-] , J. Lóži [-] , T. Novotný [-] , P. Kamarád [-] (69. J. Miklík [-] )

Sokol Bohdalov
R. Velín [-] - D. Křesťan [-] , P. Fabík [-] , Z. Novotný [-] , O. Chalupa [-] - P. Neuman [-] , A. Neuman [-] , F. Boháček [-] (81. V. Švoma [-] ) , J. Večeřa [-] - J. Švoma [-] (65. V. Pokorný [-] ) , V. Koukal [-] -

ŽK: 55. P. Kamarád , 69. J. Zeman , 80. J. Jun - 17. O. Chalupa , 51. A. Neuman , 55. V. Koukal , 56. Z. Novotný , 88. D. Křesťan .
Hráči zápasu: T. Pinkava , D. Havlík , P. Vašek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: FOTR Jan - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: David Mareš
Tip experta: výhra domácích

Hamry budou podle mého názoru jedním z nejlepších týmů soutěže. Doma bez problému zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích