2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov bere další tři body


Branky


25

Domácí vstřelili ve druhé půli rychlé dvě branky a berou další výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Bohdalov se po týdnu představil znovu před domácím publikem a chtěl navázet na vítězství z prvního utkání, hosté přijeli odčinit porážku s týmem z Třebíče.

 

V úvodním dějství se hrál vyrovnaný fotbal s šancemi na obou stranách. Domácí posílali před branku dobré centry, chyběl však větší důraz a pohyb. Střelu Švomy z úhlu vytěsnil Ošmera na roh, stejně tak pokus Pavla Neumana. Ve 30. minutě se s míčem vysunul stoper Novotný a vyslal parádní střelu ze 30ti metrů, balon ale jen orazítkoval břevno. Hosté hrozili ze standartních situací a rohových kopů, ale v první půli se nikdo gólu nedočkal.

Domácí po přestávce rozhodli

Ve druhém dějství převzali hosté iniciativu a tlačili se do šancí. Při samostatném nájezdu ale trefil hostující hráč pouze pravý chránič golmana, při následném rohovém kopu Velín podběhl míč a musel na čáře zachraňovat. I další rohy a standartky hostů byly nebezpečné. Poté se začali osmělovat i domácí. Rohodnutí přišlo v 70. minutě. Velín rozehrál na Skála, který posunul na Křesťana, ten zatáhl do vápna a na zadní tyči našel střídajícího Večeřu, který poklidil míč do odkryté branky. Za 4. minuty se opakovala situaci jak přes kopírák, Velín - Skála - Křesťan a tentokrát dobíhající Boháček dorazil z malého vápna,2:0. Domácí už si zbytek zápasu pohlídali a potvrdili dobrý vstup do soutěže.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Roman Velín (brankář): V dnešním zápase nám chyběli kvůli přetrvávajícímu zranění střelec Vojta Koukal, z osobních důvodů Michal Krčál a na druhý poločas přijel z dovolené univerzál Jirka Večeřa, v němž navázal na výborný výkon z prvního zápasu. Na pomoc nám opět přišel zkušený David Křesťan, za což mu znovu děkujeme. Zápas jsme zvládli dobře, těší mě, že jsme se ve druhém poločase, po nepříliš povedených dvaceti minutách, výborně zvedli a během pár minut rozhodli. Jinak že jsem založil gólové akce, tím se samozřejmě nechlubím, prostě jsem jen vyhodil míč bekovi, jen jsem chtěl poukázat, jak je to někdy jednoduché, stačí 2 rychlé náběhy a není co řešit. Děkujeme také opět skvělým fanouškům a správci hřiště Jiřímu Šustrovi za krásně připravený trávník a grilované klobásy.




Sestavy


Sokol Bohdalov
R. Velín [-] - D. Skála [-] , P. Fabík [-] , Z. Novotný [-] , O. Chalupa [-] - A. Neuman [-] , P. Neuman [-] , V. Pokorný [-] (56. J. Večeřa [-] ) , F. Boháček [-] - J. Švoma [-] (82. V. Novák [-] ) , D. Křesťan [-] -

FK Jaroměřice nad Rokytnou
O. Ošmera [-] - J. Heralecký [-] , M. Svoboda [-] , M. Prokeš [-] , L. Škoda [-] (79. T. Burian [-] ) , J. Záturecký [-] , P. Bednář [-] , Z. Melán [-] , J. Stejskal [-] , T. Foltýn [-] (68. M. Macháček [-] ) , R. Svoboda [-]

ŽK: 11. O. Chalupa , 85. A. Neuman - 36. J. Záturecký , 72. J. Stejskal , 83. R. Svoboda , 85. Z. Melán .
Hráči zápasu: Z. Novotný , D. Křesťan .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ZADINA Petr - NIEDERLE Zdeněk, PROKOP Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip experta: výhra domácích

Po týdnu se představíme opět doma, tak samozřejmě chceme opět vyhrát. Hosty jsme na podzim vysoko porazili, ale každý zápas je jiný, tak si myslím, že to bude pro nás těžké, ale fanoušci nás poženou k výhře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích