Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín doma udolal Dobronín


Branky


13

Ze hřiště Jiskry Měřín se nepovedlo nikomu odvézt ani bod a tuto bilanci chtěli tentokrát přerušit hosté z Dobronína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polák zajistil poločasové vedení

Hráči Dobronína, kteří jsou pasováni na jednoho z favoritů soutěže vyrazili bojovat o body na hřiště Měřína. Od začátku ale bylo jasné, že je nečeká nic jednoduchého. Domácí jsou totiž na svém hřišti famózní a nedovolili nikomu ze soupeřů odvézt si jediný bod. Sílu domácích v minulém kole dokonce okusila i vedoucí Vrchovina, jenž po dvou brankách v závěru, které vstřelil střídající Beran, odjela poprvé v letošní sezóně ze zápasu s prázdnou.

První poločas se odehrával vyrovnaný zápas s šancemi na obou stranách. Jako první se radovali domácí, když se prosadili zásluhou Hladíka a vedli brzy - 1:0.

Do 35. minuty se hosté snažili s výsledkem něco udělat a šance se jim naskytla vskutku veliká, jelikož hlavní arbitr utkání pan Kříž odpískal penaltu. Zodpovědnost na sebe vzal tradiční exekutor v hostujícím týmu Pavel Horáček a vyrovnal na 1:1.

Domácí tento moment nakopl a chtěli si vzít své vedení zpět. To se jim povedlo ve 40. minutě díky Polákovi, který překonal brankáře Kotrbu - 2:1. Závěr zápasu nezvládl Lubomír Laňka a nechal se naprosto zbytečně vyloučit, čímž oslabil svůj tým.

Polanský v závěru zápasu rozhodl

Do druhé půle tedy vstoupili hosté pouze v deseti hráčích. Kdo čekal, že domácí Jiskra hosty zatlačí a přidá pojišťovací branky, mýlil se. Dobronínští hráli bez bázně a hany a snažili se vyrovnat. To se jim povedlo v 55. minutě zásluhou kanonýra Sedláčka - 2:2.

Poté se snažili hosté cennou remízu udržet a jako první odvézt z Měříná bod. Domácí ale mají silné závěry zápasu a nejinak tomu bylo i v neděli. Dvě minuty před koncem se dostal do zakončení Polanský a hráč jeho kalibru si s podobnými šancemi umí poradit a strhl vedení na stranu domácích - 3:2. Tímto výsledkem utkání i skončilo a domácí zvládli pravděpodobně poslední zápas podzimu na jedničku.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Dobronín
Vyjádření hostí: Je to škoda, byli jsme blízko bodu, který by si kluci za svoji bojovnost zasloužili. Bohužel nás teď čeká minimálně čtrnáct dní pauza.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - M. Koudela [-] (74. T. Kuřátko [-] ) , D. Polák [-] (62. K. Kružík [-] ) , M. Hladík [-] (88. D. Jonáš [-] ) , J. Polanský [-] , L. Doležal [-] (65. T. Láznička [-] ) , V. Procházka [-] , J. Netolický [-] , J. Kafka [-] , M. Souček [-] (82. L. Pololáník [-] ) , M. Matoušek [-]

TJ Jiskra Dobronín
P. Kotrba [-] - T. Sedláček [-] , P. Horáček [-] , L. Drmola [-] (46. M. Hlávka [-] ) , J. Pospíchal [-] , J. Smejkal [-] , O. Záškoda [-] , L. Laňka [-] , L. Sedláček [-] (46. M. Štefko [-] ) , M. Cink [-] , M. Macek [-]

ŽK: 33. M. Matoušek , 44. J. Kafka , 90. J. Polanský - 33. T. Sedláček , 73. M. Štefko , 80. J. Smejkal . ČK: 44. L. Laňka .
Hráči zápasu: D. Polák , M. Hladík , J. Polanský .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 22:52

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radek Smejkal

Expert: Lucie Peňázová
Tip experta: výhra domácích

Měřín si na domácím hřišti drží stoprocentní bilanci, svoji sílu ukázal i vedoucí Vrchovině, proto si myslím, že ve vyrovnaném zápase se přece jen budou radovat domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích