0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty vyučovaly v Heralci


Branky


15

Kouty pravidelně sbírají body a pro další vyrazily do Herálce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neumann zajistil dvougólové vedení

Za pěkného fotbalového počasí dorazil na hřiště Herálce tým Koutů. Úvodních deset minut se hrálo spíše mezi vápny a soupeři se oťukávali.

V první šanci se objevili hosté, když Roušar hledal centrem Coufala, ale jeho hlavičku Lachman schoval do svých rukavic. Chvíli poté se dostal k další hlavičce opět Coufal a pokusil se změnit stav skóre, bohužel pro něho bezvýsledně. Domácí se osmělili a Štěrba se dostal do vápna a střelou rozezvonil břevno hostující brány.

Změna skóre přišla ve 23. minutě, když Neumann prodloužil dlouhý nákop na rozběhnutého Coufala a ten svým centrem našel opět Neumanna - 0:1. O deset minut později se radovali opět borci z Koutů. Lachmanovi se nepovedl odkop a nenašel nikoho ze svých spoluhráčů, nýbrž Parmu, ten vysunul do úniku Neumanna a ten udělal brankáři kličku a zavěsil - 0:2.

Domácí se snažili do poločasu alespoň snížit a šanci jim nabídl sudí, když nepřehlédl Semrádovo držení a odpískal penaltu. K exekuci se překvapivě postavil Veselský, ale bránu vysoko přestřelil. Navýšit vedení mohl Neumann, ale svoji střelu namířil pouze do boční sítě a tak do kabin šli veselejší hosté.

Coufal přidal další dvě pojistky

V kabině domácích bylo asi rušno, jelikož do druhé půle nastoupil zcela jiný tým. Hosté se nedokázali dostat za polovinu hřiště a herálečtí se hnali za vstřelenou brankou. Snížit mohl Boháč, ale svoji šanci nezužitkoval a balón odevzdal Chvátalovi do náruče.

Domácí hráli opravdu dobře a měli dost šancí na vstřelení branky, ale dnes jim nebylo přáno. Všechna snaha přišla vniveč v 53. minutě, kdy Kouty udeřily z jejich typické akce. Dlouhý nákop opět prodloužil Neumann na Coufala a ten překonal Lachmana - 0:3.

Domácí inkasovaný gól zlomil a do konce zápasu se hledali. Navíc chybu vytvořil Solnička s Hamákem, přišel míč za obranu na který špatně vyběhl Lachman a Coufal se zapsal podruhé do kolonky střelců, když zvýšil na 0:4. Zbytek zápasu se spíše dohrával a Kouty slaví cennou výhru ze hřiště nevyzpytatelného Herálce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: Do první branky šlo o vyrovnané utkání, poté jsme se nemohli vzpamatovat a Kouty odskočily na rozdíl dvou gólů. Litovat můžeme neproměněných šancí z úvodu druhé půle, kdy jsme hráli opravdu skvěle a soupeř nestíhal. Místo snížení si však necháme vstřelit gól ze situace na kterou byli hráči upozorněni před zápasem. Do konce podzimu máme těžký los a je třeba se zvednout a navázat na předešlé výkony.

TJ Sokol Kouty
Petr Munduch (trenér): Domácí na nás v úvodu vletěli a byli lepší. Nám se po krásných akcích do poločasu podařilo vstřelit dva góly. Zlom nastal ve druhé půli, když domácí nedali penaltu a my přidali další dva góly. Vzhledem k vývoji utkání zasloužená výhra.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
J. Lachman [-] - T. Solnička [-] (68. S. Suchý [-] ) , M. Boháč [-] , J. Ptaszek [-] (24. L. Cach [-] ) , J. Slováček [-] , M. Kovář [-] , J. Štěrba [-] , P. Hamák [-] , D. Okurka [-] (46. M. Cestr [-] ) , O. Černý [-] , P. Veselský [-]

TJ Sokol Kouty
J. Chvátal [-] - J. Nováček [-] (57. M. Vrzal [-] ) , M. Nestrojil [-] , D. Stejskal [-] , M. Semrád [-] (70. F. Neuman [-] ) , F. Coufal [-] , M. Neumann [-] (76. V. Navrátil [-] ) , J. Roušar [-] , M. Parma [-] (88. P. Munduch [-] ) , J. Růžička [-] , D. Navrkal [-]

Hráči zápasu: F. Coufal .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: KUBEŠ Petr - STEHLÍK Michal, BOUDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radek Smejkal

Expert: Petr Sodomka
Tip experta: remíza

Herálec je strašně nepříjemný soupeř, navíc hrají doma, ale tady se body budou dělit.

Tip: výhra domácích