3:3
(1:2)
3. M. Cink (vl.)
23. T. Simandl
90. T. Simandl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 14:30

9.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobronín se rozešel se Želetavou smírně


Branky


36. T. Sedláček , 63. P. Horáček (p.) , 78. T. Sedláček - 3. M. Cink (vl.) , 23. T. Simandl , 90. T. Simandl
14

Dobronín v minulém kole remizoval v Koutech a další body si chtěl připsat i v souboji se Želetavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cink vlastním gólem poslal hosty do vedení

V sobotním odpoledni přívítala Dobronínská Jiskra na svém hřišti jednoho z favoritů soutěže, Želetavu v čele s kapitánem Simandlem. Jednalo se o souboj sousedů v tabulce, jelikož Dobronín byl druhý a hosté ze Želetavy se nacházeli na místě třetím.

Hosté se do soupeře zakousli hned od úvodního hvizdu a odměnou jim byl vlastní gól, když si prudký centr srazil do vlastní branky Cink - 0:1. Domácí se po tomto incidentu probrali a začala se hra více vyrovnávat. Bohužel pro domácí se ale ve 23. minutě prosadil kapitán a nejlepší hráč hostí Simandl, který stál na konci akce - 0:2.

Hostitelé chtěli alespoň do poločasu snížit, což se jim povedlo zásluhou kanonýra Sedláčka, který prostřelil Tománka - 1:2. Do konce poločasu již žádná branka nepadla a s úsměvem na tváři odcházeli do kabiny hosté.

Simandl v závěru utkání rozhodl o dělbě bodů

Ve druhé půli se hrál fotbal oku lahodící a domácí se hnali za vyrovnáním. Toho se jim dostalo ve chvíli, kdy byl ve vápně faulován aktivní Sedláček a byla nařízena penalta. Zodpovědnost na sebe vzal Horáček a překonal Tománka, čímž vyrovnal vývoj utkání - 2:2. Přibližně deset minut před koncem zápasu strhli domácí vedení na svoji stranu, když na konci pohledné akce byl zakončující Sedláček, který krásnou střelou z rohu vápna překlopil misky vah na svoji stranu - 3:2.

Rozhodnout zápas a zkompletovat hattrick mohl Sedláček, který se minutu před koncem hnal do otevřené obrany želetavských, jenž vrhli všechny svoje síly do útoku, ale svoji šanci promarnil. A tak se potvrdilo staré dobré pravidlo, nedáš-dostaneš. Po hrubé chybě v defenzivě se dostal k balónu Simandl, který překonal Kotrbu a rozhodl o tom, že si oba celky rozdělí po bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Dobronín
Trenér domácích:: Hráčům nemám co vytknout, odehráli výborný zápas. Dokázali obrátit nepříznivý stav 0:2. Byli jsme blízko výhře, kterou by si kluci zasloužili.




Sestavy


TJ Jiskra Dobronín
P. Kotrba [-] - T. Sedláček [-] , P. Horáček [-] , L. Drmola [-] (46. M. Štefko [-] ) , J. Pospíchal [-] , J. Smejkal [-] , O. Záškoda [-] (52. L. Laňka [-] ) , M. Macek [-] , L. Sedláček [-] , M. Cink [-] , M. Hlávka [-]

Sokol Želetava
M. Tománek [-] - T. Janiček [-] , Z. Daniel [-] , V. Čurda [-] (63. T. Vrbka [-] ) , M. Jičínský [-] , T. Simandl [-] , M. Vrbka [-] , Š. Vladeka [-] , M. Ondráček [-] , M. Malík [-] , M. Vrbka [-]

ŽK: 66. M. Štefko , 85. T. Sedláček - 35. T. Janiček , 40. T. Simandl , 45. M. Malík , 85. M. Vrbka .
Hráči zápasu: T. Sedláček - T. Simandl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HANZL Daniel - BESEDA Petr, SÝKORA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radek Smejkal

Expert: Petr Sodomka
Tip experta: výhra hostů

Vyrovnaný zápas s hodně brankami, ale Želetava bude šťastnější a proto si odveze z Dobronína všechny 3 body.

Tip: výhra domácích