1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár zdolal Měřín nejtěsnějším možným výsledkem


Branky


19

Domácí borci minulý týden připravili Želetavě první prohru a další tři body chtěli urvat proti Měřínu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru poločasu rozhodl Štíbal

Na výkon z minulého týdne chtěli borci ze Žďáru navázat doma proti Měřínu.

Zápas začal z obou stran trochu opatrně a hrálo se spíše ve středu hřiště. Asi po 20 minutách však začali domácí přebírat iniciativu a s tím přišly první šance. Ta největší přišla po křižném centru, kdy si Jan Titauer vyskočil nejvýš pro balón a hlavou ho prodloužil do vápna na osamoceného Petra Viliše, ten však mířil nepřesně. Hosté Hajného bránu ohrožovali zejména z nepříjemných standardních situací a z rohů, naštěstí pro domácí se vždy ubránili.

Ve 44. minutě dostal na středu hřiště míč Jakub Štíbal, navedl si ho a asi z 25 metrů vyslal ránu, která se navíc otřela o pravou tyč, takže brankář neměl žádnou šanci - 1:0. Hned po rozehrávce se hosté hnali dopředu a vybojovali roh, který pro ně znamenal největší šanci prvního poločasu, na brankové čáře však čaroval Tomáš Hajný a nedovolil hostům skórovat.

 

Ve druhé půli se gólů fanoušci nedočkali

Druhý poločas se domácí hodně zatáhli a hru převzali hosté, vyvíjeli tlak na obranu a za chvíli přišly první šance. Největší přišla po pěkné přihrávce na Polanského za obranu, která zaváněla ofsajdem, nicméně praporek zůstal dole a útočník se hnal sám na brankáře. Opět se ale předvedl Tomáš Hajný a jeho samostatný nájezd zlikvidoval. Další šance hostí přišla asi 10 minut před koncem, když střela z dálky vypadla brankáři z rukou přesně před útočníka hostí, Hajný však byl ihned na nohou a svou menší chybu napravil dalším skvělým zákrokem.

Jediná větší šance domácího celku ve druhé půli přišla za 5 minut, kdy mohl o zápase rozhodnout Jan Titauer, který dostal balón od Štíbala z levé strany, ve vápně byl úplně sám, jeho střela ale mířila doprostřed branky a gólman hostí si s ní dokázal poradit.

Do konce zápasu se už nic nestalo a tak žďárští vybojovali další velice cenné 3 body.

 



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz (hráč): Dnešní zápas byl velice těžký, první půlka vyzněla lépe pro nás a vstřelili jsme krásný gól. V té druhé nás však hosté hodně zatlačili a vyhráli jsme především díky naší bojovnosti a skvělým zákrokům Tomáše.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
T. Hajný [-] - B. Sláma [-] , P. Viliš [-] (81. F. Potocký [-] ) , L. Klement [-] , P. Klouda [-] , J. Štíbal [-] (88. M. Pelikán [-] ) , D. Musil [-] (32. F. Růžička [-] ) , J. Titauer [-] , P. Machatka [-] , Z. Peňáz [-] , O. Růžička [-]

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - M. Hladík [-] , J. Polanský [-] , T. Bublán [-] (59. D. Jonáš [-] ) , D. Polák [-] , L. Pololáník [-] , V. Procházka [-] (64. K. Kružík [-] ) , J. Netolický [-] , M. Matoušek [-] , M. Kožený [-] (55. T. Láznička [-] ) , V. Beran [-] (72. L. Doležal [-] )

ŽK: 52. P. Viliš , 71. B. Sláma - 70. M. Hladík .
Hráči zápasu: Z. Peňáz , J. Štíbal .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: KOPŘIVA Miroslav - ŽALOUDEK Patrik, STRAKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radek Smejkal

Expert: Petr Follprecht
Tip experta: výhra hostů

Se Žďárem už jsme hráli a uplně mě nepřesvědčil. O Měřínu se vypráví, že hrají výborně, tak budu věřit, že zkušenost vyzraje nad mládím a hosté si odvezou všechny body. Výsledek 1:2.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích