1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko se rozešlo smírně s Měřínem


Branky


17

Domácí borci chtěli získat první body v soutěži proti Měřínu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kožený v závěru poločasu srovnal

Poslední srpnovou sobotu vyrazila Jiskra do daleké Jemnice. Nejen pro hráče, ale i pro nejvěrnější fanoušky, kteří se rozhodli absolvovat dlouhou cestu, byl příjemným přivítáním nádherný areál uprostřed jemnického parku.

Obě mužstva před zápasem řešili rozdílné starosti. Hosté by rádi navázali na poslední domácí výhru a upevnili si tím místo v horních patrech tabulky. Zatímco domácí by rádi konečně letos bodovali, jelikož jejich bodové konto bylo před tímto utkáním vymetené jak státní pokladna.

Od prvních minut přebrali aktivitu hosté, kteří drželi většinu času míč na svých kopačkách, kontrolovali střed hřiště a pouze nepřesné finální přihrávky jim nedovolovali dostat se ke gólovému zakončení.

Hosté zpočátku naznačovali, že budou hrozit pouze z rychlých protiútoků nebo ze standartních situací. V 9. minutě poprvé ohrozil branku domácích Bublán, který svou jedovatou střelu namířil těsně vedle pravé tyče branky domácích. Hned vzápětí zakončil akci hostí Procházka, ale jeho střela našla domácího brankáře připraveného.

I domácí se začali postupně osmělovat a čím dál častěji se objevovali před brankou hostí z Měřína.

Ve 35. minutě přišla zdánlivě běžná situace na polovině hostí, kdy po faulu měřínského zadáka byl odpískán volný přímý kop. Domácí stoper z dobrých třiceti metrů poslal svůj projektyl přímo na branku hostí a vyhnal všechny pavouky ze šibenice. Hostující brankář Hladík se po této pumelici marně natahoval - 1:0.

Tato situace hosty zaskočila a aktivita se přesunula na stranu domácích. Netrvalo dlouho a domácí si vytvořili další šanci, kdy po rohovém kopu hlavičkoval jeden z jemnických hráčů přímo do rukavic brankáře Hladíka.

Hosté se po pár minutách probrali a aktivnějším přístupem se vraceli ke hře, kterou se prezentovali na začátku utkání. S narůstající aktivitou měřínských přibývalo i standartních situací. Jednu takovou rozehrál ve 45. minutě Procházka z levé strany nedaleko pokutového území domácích. Oproti očekávanému centru zvolil přihrávku na hranici velkého vápna, kde si ji přebral Kožený, načež si navedl míč na střelu a když už to vypadalo, že šanci na střelu promarnil, vypustil ukázkovou ránu na zadní tyč, kde domácí brankář neměl šanci na míč dosáhnout - 1:1.

Poločas na branky 1:1, na odstranění pavučin 1:1, góly aspirující na akce měsíce taktéž 1:1.

V druhém poločase se na gól čekalo marně

Ve druhém poločase obě mužstva přidali na důrazu a tím pádem začalo přibývat nedovolených zákroků. Hlavní sudí měl hru pod kontrolou a karty začal rozdávat až po důrazných upozorněních. Domácí ohrozili v 59. minutě branku Jiskry přízemní střelou, která těsně minula branku hostí. Na druhé straně zaměstnával nejvíce domácí zadáky Polanský, který hrozil rychlými průniky. Stopeři Jemnic ubránili jeho akce s vypětím všech sil.

Po sérii střídání na obou stranách se změnil i styl hry, a to hlavně ze strany Měřína. Střídající Polák několikrát vystrašil jemnického brankáře svým zakončením, bohužel pro hosty mimo brankovou konstrukci.

Domácí dál ctili svůj styl nastolený od začátku a překonávali hostující obranu v rychlých protiútocích. Při jednom takovém pokusu o vysunutí domácího forvarda zaváhal měřínský stoper Hladík, do té chvíle hrající takřka bezchybně, minul hlavou vysoký balón a v té chvíli mu nezbylo už nic jiného než zatáhnout za záchrannou brzdu v podobě faulu na unikajícího útočníka. Následovalo logické vyústění celé akce v podobě červené karty.

Hosté, ač oslabeni o jednoho hráče, chtěli uloupit Jemnicku všechny body. Dál se snažili dobývat zataženou obranu domácích, ale dík nepřesnostem a docházejícím silám bezvýsledně.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Kincl Zbyněk: Samozřejmě s tím jak jsme hráli jsme s bodovým ziskem spokojeni. Sice jsme o tu jednu šanci na tyči byli gólu blíže, ovšem hosté během první půle byli fotbalově aktivní, takže asi spravedlivá remíza.

TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Za první poločas musím pochválit celé mužstvo za zodpovědný a soustředěný přístup k zápasu. Jsem spokojený, že nás nepoložila inkasovaná branka a dokázali jsme se zvednout a vyrovnat. V prvním poločase jsem věřil ve tři body. Druhý už byl horší a v konečném zúčtování je remíza spravedlivá a jsem spokojený s bodem.“



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - D. Svěrák [-] (77. J. Kalášek [-] ) , J. Novák [-] , T. Krejča [-] , O. Tesař [-] - S. Křivánek [-] , D. Vacuška [-] , D. Smetana [-] (81. K. Tesař [-] ) , T. Süssenbek [-] (81. J. Anděl [-] ) - M. Axman [-] - J. Kincl [-]

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - T. Bublán [-] , V. Procházka [-] , J. Netolický [-] , J. Kafka [-] , M. Souček [-] (77. L. Pololáník [-] ) , J. Polanský [-] (90. J. Šoukal [-] ) , M. Matoušek [-] , M. Kožený [-] (78. T. Láznička [-] ) , M. Hladík [-] , V. Beran [-] (66. D. Polák [-] )

ŽK: 72. D. Svěrák - 60. J. Polanský , 69. M. Kožený , 78. M. Matoušek . ČK: 84. M. Hladík .
Hráči zápasu: J. Novák , T. Krejča - V. Procházka , M. Kožený .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BESEDA Petr - FABEŠ Roman, KOPŘIVA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Radek Smejkal

Expert: Milan Parma
Tip experta: výhra domácích

Domácím začátek sezóny zatím moc nevychází, ale doma ve vyrovnaném utkání uhrají 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích