Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 16:30

3.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plumlov doma dostal pět branek!


2

Report zaslal a na zápase fotil Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V sobotu 22. srpna bylo na hřišti v Plumlově odehráno utkání 3. kola, 1.A třídy ve kterém místní jedenáctka hostila Sokol Určice. Úvod utkání patřil domácím. Z mírné převahy vytěžili pouze několik rohových kopů. V 9. minutě se poprvé osmělili hosté. Jmenovitě Štěpánek, ale jeho střela mířila těsně nad branku. Chvíli na to se stejný hráč kličkami zbavil obránců, položil si i brankáře ovšem ani nentokrát branku netrefil. V 19. minutě plumlovský F. Kotlán pro změnu těsně minul branku hostí. Následoval určoický rychlý přechod do útoku, byl zastaven pouze za cenu faulu. Míč z trestného kopu zacentroval  do velkého vápna Kobylík, kde nejvýše vyskočil Frehar a hlavou poprve pokořil domácího gólmana - 0:1. Po půlhodině hry po rohovém kopu vystrašil domácí obranu Rotschedl. V 39. minutě po rohovém kopu měli největší šanci prvního poločasu domácí hráči ovšem nastřelili pouze vlastního hráče a míč skončil v autu. Určice těsně před změnou stran uhodily podruhé a byli u toho stejní hráči jako u prvního gólu. Trestný kop zahrával Kobylík a míč nasměroval hlavou do domácí sítě opět Frehar - 0:2. 

Hosté si vedení pohlídali

Po změně stran se snažili domácí s nepříznivým výsledkem něco udělat ovšem obrana hostí pracoval spolehlivě. Pojistku v podobě třetího vstřeleného gólu zajistil v 70. minutě Štěpánek. Obklopen čtveřicí bránících hráčů si zpracoval míč, vystřelil do tyče, od které balon pokračoval do sítě - 0:3. Chvíli na to se dostal za obranu Šnajdr, jeho střelu brankář vyrazil ovšem pouze před Štěpánka a ten měl lehkou úlohu trefit prázdnou branku - 0:4. Poslední hřebíček do plumlovské rakve zatloukl  opět Štěpánek v 83. minutě a dal výsledku konečnou podobu - 0:5. Výsledek je pro Plumlov hodně krutý, ovšem Určice vyhrály zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Plumlov
D. Simandl [-] - P. Kutný [-] , A. Klváček [-] , J. Kiška [-] , V. Kotlán [-] - K. Fajstl [-] , F. Kotlán [-] (62. J. Hrstka [-] ) , M. Zabloudil [-] (81. M. Kolařík [-] ) , P. Kiška [-] , P. Parák [-] (74. K. Sobota [-] ) - A. Hladký [-]

TJ Sokol Určice
L. Sohlich [-] - D. Kobylík [-] (82. F. Handl [-] ) , K. Žáček [-] (61. M. Šnajdr [-] ) , M. Mašek [-] (77. J. Plančar [-] ) , M. Rotschedl [-] (86. D. Sosík [-] ) , P. Halouzka [-] , R. Štěpánek [-] , M. Bureš [-] , L. Zelina [-] , J. Frehar [-] , V. Slezák [-]

ŽK: 37. M. Mašek , 49. M. Bureš , 76. J. Frehar .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: PEKÁREK Roman - LIZNA Oldřich, MAJER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů