2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meteor se s Nemanicemi rozešel smírně


Branky


28. D. Fiala , 90. D. Fiala - 37. M. Horák , 50. M. Horák
13

Fotbalistům Meteoru se vstup do sezóny nevydařil úplně podle představ, když zatím z pěti zápasů vyválčili pouhé dva body. Herně si sice se svými soupeři poradit dokážou, ale chybí produktivita. Ani v zápase s Nemanicemi mladý domácí celek nedokázal zvítězit, když zachraňoval remízu 2:2 v poslední nastavené minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před koncem poločasu Nemanice vyrovnaly skóre

Do zápasu vstoupili lépe domácí, kteří jak je jejich zvykem drželi dobře balón a hosté měli drobné problémy, nicméně výrazná šance nepřicházela. Ta byla k vidění až v 15. minutě, kdy měl Fiala po centru míč v dobré pozici na hlavě, ale bohužel pro Meteor netrefil bránu. O pár minut později se tentýž hráč dostal opět do šance hlavou, ale v těžké pozici trefil dobře postaveného brankáře. Domácím se podařilo vstřelit branku ve 28. minutě a kdo jiný u toho mohl být než Fiala, který si na zadní tyči našel dobře kopnutý roh Štumfola a poslal táborské do vedení. Vedení ale mohl Meteor ztratit záhy. Za zády domácích obránců se zjevil osamocený Novotný, který se snažil z úhlu o lob, ale na Šedivého si nepřišel. Vyrovnávací trefa přišla ve 38. minutě, když se odražený míč dostal na kruh vápna k volnému Horákovi, jenž uklidil míč do domácí svatyně. Poločas tedy skončil stavem 1:1.

V poslední minutě Fiala zajistil Táboru remízu

Úvod druhého poločasu vyšel lépe nemanickým, kteří se dokázali prosadit už po pěti minutách. Na utěšenou střelu Horáka z vápna neměl domácí gólman nárok. Poté se opět chytl i domácí celek, který se vehementně snažil o vyrovnání, ale opět žádná větší příležitost nepřicházela. Až 10 minut před koncem poločasu se do velké šance dostal střídající Hořejší, ale trefil pouze tyč brány. Na poslední pětiminutovku se do hry podíval také dorostenec Klestil, který se v nastavení dostal do střelecké pozice na vápně, ale ke skórování pobídl vedle stojícího Fialu, jenž se s ničím nerozpakoval a z první poslal ránu pod břevno – 2:2. Po této brance rozhodčí ukončil utkání, a tak oba soupeři brali bod. Příští kolo Meteor přivítá na svém hřišti českobudějovickou Slavii a Nemanice taktéž na svém hřišti změří síly s Chýnovem.

 

Vojta Kollárik



Sestavy


FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - M. Kolář [-] (77. J. Pípal [-] ) , P. Lachout [-] , V. Sedláček [-] (85. L. Klestil [-] ) , V. Kollárik [-] , F. Široký [-] , P. Štumfol [-] , J. Mrázek [-] (69. J. Benedikt [-] ) , M. Pecka [-] , D. Fiala [-] , J. Svatek [-]

SK Nemanice
T. Růna [-] - S. Dubský ml. [-] (79. L. Kisvetr [-] ) , J. Sulek [-] , J. Hucek [-] - V. Čapek [-] , M. Strnad [-] , F. Záveský [-] , M. Novotný [-] , A. Motl [-] - P. Babka [-] , M. Horák [-]

ŽK: 45. J. Svatek , 84. D. Fiala - 25. S. Dubský ml. , 31. M. Novotný , 65. M. Horák , 72. F. Záveský .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Jevčák Martin - MRÁZ Roman, RYKLÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Dana Bendová

Expert: Tomáš Wejskrab
Tip experta: výhra hostů

Nemanice mají zatím na podzim velmi slušné výsledky, Meteoru se naopak nedaří. Zde to vidím na výhru hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích