J. Pinc 50.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bernartice braly všechny tři body


Branky


50. J. Pinc - 36. J. Novák , 56. J. Novák
13

V ideálním fotbalovém počasí zavítaly do Budějovic k Malému jezu Bernartice. Jelikož je v současnosti skupina B 1.A třídy velmi vyrovnaná, mohl se vítěz tohoto utkání nalepit na čelo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankou Nováka se Bernartice ujaly vedení

Zápas nepřinesl mnoho krásy, v první půlhodině hrozili více domácí, když dvakrát zakončoval Dvořáček a dvakrát Bohůnek. Hostující gólman Fučík byl však připraven. Bernartice hrozily hlavně nakopávanými balóny a standardními situacemi. Jedna z nich se ve 36. minutě ujala, z rohu se prosadil na přední tyči Novák a poslal hosty do jednobrankového vedení. Do konce poločasu se nic dalšího neudálo a tak Slávisté jako tradičně v této sezóně odcházeli do kabin za nepříznivého výsledku.

Přestože domácí srovnali, hosté se znovu prosadili a zvítězili

Hned po změně stran domácí zapli na vyšší stupeň a srovnali krásnou střelou Pince na 1:1. Za dalších pět minut bylo znovu veseleji na hostující lavičce. Prosadil se opět po standardce Novák - 1:2. Od této chvíle domácí takzvaně bušili do plných, hosté hráli na brejkové situace, ale nikdo už nedokázal vsítit. Za zmínku stojí maximálně potyčka pět minut před koncem a vyloučení Drába s Rakovanem. Nepohledný zápas skončil výhrou Bernartic, které se tak dostali na dostřel vedoucímu triu. V dalším kole zavítá Slavia do Tábora a Bernartice budou hostit Loko ČB.

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán): Věděli jsme, že proti nám nastupuje urostlé a silové družstvo, které bude hrozit ze standardních situací. Inkasovali jsme 2x právě ze standardek, co k tomu říct... nehráli jsme dobře, musíme vyhrát zase příští týden.




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
D. Maruška [-] - K. Dvořáček [-] (65. J. Voldán [-] ) , D. Šťastný [-] , J. Klíma [-] (81. J. Wagner [-] ) , R. Toman [-] (84. P. Bláha [-] ) , J. Pinc [-] (61. J. Korbel [-] ) , J. Dráb [-] , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , P. Rajzl [-] , M. Bohůnek [-]

TJ Sokol Bernartice
V. Fučík [-] - P. Brož [-] , J. Novák [-] , K. Trantina [-] , T. Češka [-] - V. Ťupa [-] (81. J. Psohlavec [-] ) , A. Staněk [-] (90. Š. Basler [-] ) , J. Peterka [-] , D. Smrčina [-] , V. Charypar [-] - A. Rakovan [-] -

ŽK: 23. P. Rajzl . ČK: 87. J. Dráb - 87. A. Rakovan .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: BOČEK Petr - KŘÍŽ Karel, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Tomáš Wejskrab
Tip experta: výhra domácích

Bernartice jsou pouze o bod za námi a bývají vždy velmi nepříjemným soupeřem. Přesto věřím, že prodloužíme vítěznou šňůru a získáme 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů