D. Fikar 9.
J. Žíla 18.
J. Kučera 66. (p.)
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:00

6.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí berou tři body


Branky


9. D. Fikar , 18. J. Žíla , 66. J. Kučera (p.)
8

Havlíčkův Brod byl po celý zápas lepším celkem a po povedém prvním poločase bere tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí šli brzy do vedení. V 9. minutě získali domácí míč na polovině hřiště, ten uzmul Bajer a pelášil s ním směrem k braně hostujícího celku, před níž našel Fikara a ten se z malého vápna nemýlil - 1:0. Chvíli na to mohli domácí své vedení zvýšit, ale Kučera neproměnil pokutový kop. V 18. minutě už se domácí mohli radovat. Centr na zadní tyč našel Žilu, kterého napoprvé vychytal Šurkala, ale důrazný domácí útočník nic nevzdal a nakonec míč propasíroval do sítě hostů - 2:0.

Domácí si vedení pohlídali

Po přestávce hosté kousali, ale snížit se jim nepodařilo. Největší tutovku zahodili hned ve 47. minutě. Domácí uklidnila až třetí branka, která padla v 66. minutě. Domácí dostali možnost zahrávat druhý pokutový kop a k němu se postavil znovu Kučera. Ten si tentokrát počínal lépe a prudkou střelou k tyči zvýšil na rozdíl třech branek - 3:0.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod
Josef Soural (trenér): Výsledek je lepší než předvedená hra. Ale dali jsme tři góly a musíme být spokojení. Do vedení jsme se dostali jako blesk z čistého nebe, ale byli jsme pozorní, protože máme v paměti domácí zápas s Bíteší. Kluci ukázali snahu a přidalo se k tomu i trochu štěstí.

TJ Start Brno
Libor Danihelka (trenér): Zápas rozhodl první poločas. Soupeři jsme se nevyrovnali v nasazení a agresivitě v osobních soubojích. Nechytili jsme začátek prohrávali jsme 2:0. První poločas jsme si nic nevytvořili. Pomalý a komplikovaný přechod do útoku, málo pohybu, žádně míče do prostoru za obranu domácích. To byly důvody hlavní důvody špatného prvního poločasu. V 47. minutě jsme neproměnili vyloženou šanci což asi rozhodlo o výsledku zápasu. Když jsme potřetí inkasovali z penalty, bylo o výsledku rozhodnuto.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
P. Soukal [-] - P. Malimánek [-] , R. Turek [-] , L. Dočkal [-] , O. Štědrý [-] - J. Bajer [-] (88. O. Časta [-] ) , J. Henek [-] (64. J. Pabousek [-] ) , M. Šilhart [-] (66. J. Peca [-] ) , J. Kučera [-] - J. Žíla [-] (85. T. Karlík [-] ) , D. Fikar [-] (88. J. Synecký [-] )

TJ Start Brno
J. Šurkala [-] - M. Kříž [-] , P. Svoboda [-] , M. Avdić [-] , L. Gruber [-] - P. Dovhanyuk [-] , L. Matyska [-] , O. Doubravský [-] (84. S. Pešta [-] ) , V. Ryšavý [-] (72. L. Kaláb [-] ) , Š. Kolařík [-] (78. M. Mikeš [-] ) - P. Musil [-]

ŽK: 49. Š. Kolařík , 58. M. Avdić , 76. L. Matyska .
Hráči zápasu: P. Malimánek , J. Bajer .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: NÁPRAVNÍK Jan - JAHODA Jaroslav, PETRLÍK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: František Kuldan
Tip experta: remíza

Tohle bude vyrovnaný zápas, a tak dávám remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů