Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 16:30

3.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Žďár má formu, vyhrál o sedm branek ve Staré Říši!


9

Azyl v Telči Staré Říši nesvědčil. Všech sedm branek vstřelili hosté, kteří po Bystřici sestřelili dalšího soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V 7. minutě centr Sodomky našel hlavu Severy, ale jeho střela šla jen těsně vedle. V 9. minutě domácí taktéž zkoušeli střelbu hlavou, ale Jícha byl v bráně připraven a míč bez problémů chytil. V 16. minutě se již skóre měnilo. Po rohovém kopu hlavou rozvlnil síť Tomáš Trojánek - 0:1. Ve 26. minutě po akci Fialy z levé strany a jeho centru se před brankou prosazuje Henzl - 0:2. Hosté nadále tlačí domácí před jejich pokutové území a ve 29. minutě po přihrávce zleva od Henzla se prosazuje střelou k tyči Tomáš Peňáz - 0:3. Ve 34. minutě se připomínají také domácí, ale nebezpečná střela letí jen těsně vedle branky. Hosté ovšem nemají dost a o minutu později po nahrávce Fialy skóruje Sodomka - 0:4. V 39. minutě zahrával rohový kop Lubor Trojánek a ten po teči od domácího hráče končí v síti - 0:5. Ve 44. minutě ještě stačí L.Trojánek najít Severu, který uzavírá poločas tenisovým kanárem - 0:6.

Hosté si vedení pohlídali

Hosté vstupují do druhé půle opět lépe a v 53. minutě po kombinaci Sodomky s Vitáskem druhý jmenovaný bránu jen těsně přestřelil. Poté také zahrozili domácí, ale dvě ošemetné situace hostující obrana s přehledem vyřešila. V 61. minutě se také připomíná střídající Vokoun, ale jeho pokus končí na břevnu domácí branky. Stejný hráč pak střílí z nadějné pozice o deset minut později jen do boční sítě. O dalších deset minut později neproměňuje také svoji šanci po pěkné kombinaci Vitásek. Až 84. minuta uzavírá skóre tohoto utkání. Po pěkné nahrávce Švomy se trefuje i další střídající hráč Kunstmüller - 0:7. Vysoké vítězství tak drží žďárský tým po třech divizních kolech na vedoucí příčce tabulky.



Ohlasy k zápasu


FSC Stará Říše
Luděk Kovačík (trenér): Po prvním gólu jsme úplně přestali běhat a vůbec jsme nehráli. Takhle se divize hrát nedá. Azyl nám zatím neprospívá, ale mají to tam krásné. Jen jsme to zkazili naší hrou.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Musím být spokojený, i když jsem měl z menšího hřiště obavy. V první půli jsme měli převahu a dali jsme i branky. Kluci k zápasu přistoupili skvěle. Domácí jsme nepustili do žádného tlaku a i hráči z toho musí mít skvělý pocit.



Sestavy


FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - F. Nehyba [-] , M. Pokorný [-] , R. Cipruš [-] , M. Vacek [-] , O. Kvych [-] , R. Svoboda [-] , P. Heide [-] , J. Cejpek [-] , J. Chramosta [-] (82. J. Sobotka [-] ) , V. Bulant [-] (62. V. Švarc [-] )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - P. Severa [-] (51. T. Vokoun [-] ) , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] , T. Trojánek [-] , L. Trojánek [-] (46. R. Kunstmüller [-] ) , Č. Vitásek [-] , J. Henzl [-] (74. P. Klouda [-] ) , T. Peňáz [-] , P. Fiala [-] , J. Šindelka [-]

ŽK: 34. P. Severa .
Hráči zápasu: P. Severa , P. Fiala .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: VAŘACHA Jan - JULÍNEK Jiří, HOVORKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Roman Nehyba
Tip experta: výhra domácích

Žďár nastoupil do nového ročníku s chutí a odhodláním. Naopak my se nenacházíme zrovna v herní pohodě. Utkání se ale bude hrát kvůli rekonstrukci hřiště na náhradním a tím pádem neutrálním hřišti v Telči a já věřím, že dorazí hodně fanoušků, kteří budou na naši straně a utkání zvládneme.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích