Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Celek Putimi si v Oslově otevřel střelnici.


Branky


0

Do zápasu vstupovali jako favorité hosté, kteří se pohybují na předních místech soutěže. Domácí vinou několika absencí byli nuceni povolat do sestavy i hráče, kteří nějakou tu sezónu již fotbal nehrají,, a zároveň doufali, že by mohli v utkání s těžkým protivníkem překvapit a urvat nějaké body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 20 minut rozhodlo o utkání.

Hosté ale do utkání nastoupili velmi aktivně a již v 18. minutě vedli po zásluze 3:0, kdy přitlačili domácí k pokutovému území a pěknými góly z větší vzdálenosti se dostali do pohodlného vedení. Na 3:1 snížil domácí Němec, který překvapil hostujícího brankáře, když míč z rohového kopu zakroutil přesně do branky. Hosté si ale do poločasu vzali třígólové vedení zpátky, když při rychlém protiútoku dostal aktivně hrající Sleza nahrávku za obranu a neměl problém zakončit do prázdné branky.

Hostující Michal Sleza dokončil hattick

Ve druhém poločase byla k vidění vyrovnanější hra. Jako první ve druhé půli se gólově prosadil opět Sleza, který dostal kolmou přihrávku mezi domácí obranu a rychlou střelou nedal domácímu brankáři šanci. Domácím se podařilo snížit aktivním Zajíčkem, který prošel hostující obranou, nakonec obešel i brankáře a do prázdné branky zakončil na 2:5. Hosté ale odpověděli za pouhou minutu, poté co hostující Pekárek vyhrál ve vápně souboj s domácí obranou a ranou do šibenice opět zvýšil na 2:6. Další branku vsítili domácí. Charvát z přímého kopu obstřelil zeď a snížil na 3:6. Poslední slovo měli ale hosté. Střelu z malého vápna stačil Novák reflexivním zákrokem ještě vytěsnit, ale odražený balón se dostal ke zcela neobsazenému Bicanovi, který upravil skóre na konečných 3:7. 



Sestavy


SK Oslov
F. Novák [-] - I. Brož [-] (46. a. Hais [-] ) , J. Opava [-] , V. Charvát [-] - V. Chochole [-] (55. L. Smetana [-] ) , O. Novák [-] , J. Voráček [-] , J. Kolář [-] - P. Zajíček [-] , P. Němec [-] (78. M. Picka [-] ) , J. Picka [-]

TJ Putim
P. Staník [-] - R. Pichlík [-] , D. Hrdlička [-] , M. Jirsa [-] (81. J. Hradský [-] ) , J. Šmíd [-] - M. Souhrada [-] , M. Pekárek [-] , M. Houdek [-] , J. Kačírek [-] (65. M. Lusk [-] ) - J. Bican [-] , M. Sleza [-] (79. T. Vlach [-] )

ŽK: 72. J. Picka , 78. L. Smetana - 70. R. Pichlík .
Hráči zápasu: V. Charvát - M. Pekárek , M. Sleza .
Místo: Oslov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Štěrba Zdeněk - CHARVÁT Václav (N), KOCHAN Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.