1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2020 10:30

1.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Břeclav obrala o body Zbrojovku


Branky


7

Domácím vystřelil bod v samotném závěru Čadílek. Zbrojovka tak překvapivě veze jenom bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Rezerva brněnské Zbrojovky v prvním poločase na hřišti dominovala, výsledkem byla vedoucí branka, o kterou se postaral Fabián Matula. Ten se trefil v 17. minutě - 0:1. Skóre mohlo být i vyšší, ale v dalších šancích čaroval domácí gólman David Fibingr, který si navíc dobře postavil branku. Po ráně Kroutila mu pomohla tyč, Lhoteckého pokus zase zastavilo břevno. Hosté šli tak do kabin pouze s těsným náskokem a domácí živili šanci na bodový zisk.

Domácí v závěru srovnali

Ve druhé půli přibylo ve hře Zbrojovky nepřesností, i tak ale hosté směřovali k výhře. Své další šance však zahodili a za to byli v závěru potrestáni. V závěru si totiž vybrali pořádnou porci smůly, když nadvakrát tečovaná střela skončila v síti. Šťastným střelcem byl Čadílek - 1:1. Na vstřelení vítězné branky už hostům zbylo minimum času. Hned první zápas divizní sezóny tak přinesl překvapivý výsledek.

 

Zbrojovka hraje v dalším kole doma s Lanžhotem. Břeclav zajíždí do Humpolce.

 



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
Michael Benko (trenér): Zavřeli jsme to a čekali jsme na svoji šanci. Doufali jsme, že jim to bude dělat problémy. Po vyrovnávací brance propukla obrovská euforie. Remíza s jedním z favoritů soutěže je pro nás velkým povzbuzením.




Sestavy


MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - Š. Herman [-] , D. Malůšek [-] (88. A. Bachdasaryan [-] ) , F. Kříž [-] (55. T. Trčka [-] ) , J. Fiala [-] , J. Čadílek [-] , M. Mikáč [-] (86. K. Petrásek [-] ) , P. Táborský [-] , S. Kapusta [-] , J. Hloch [-] , R. Kaššai [-] (70. M. Kriston [-] )

FC Zbrojovka Brno B
V. Marek [-] - M. Mach [-] , F. Matula [-] , D. Slunský [-] (88. P. Gerneš [-] ) , M. Pyš [-] , M. Kroutil [-] (76. D. Purrini [-] ) , V. Šmíd [-] , C. Lhotecký [-] , M. Kamenský [-] , D. Peška [-] (76. Š. Žalud [-] ) , M. Papež [-]

ŽK: 56. J. Fiala - 90. M. Mach .
Hráči zápasu: D. Fibingr .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: NOVÁK Radek - KOLÁČEK Jan, ZAPLETAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Rostislav Sodomka
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že Zbrojovka je kvalitativně na vyšší úrovni než většina týmů v naší soutěži, takže by neměla mít problém sebrat v Břeclavi tři body.

Tip: výhra domácích