1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 17:00

1.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš přetlačila Tasovice


Branky


8

Sznapka zajistil domácímu celku tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Zápas začal v solidním tepmu a obě strany měly v úvodu jednu šanci ke skórování. Traxl mířil v 7. minutě vedle a stejně se vedlo o pět minut později jednomu z hostujících hráčů. Pak si oba týmy na chvilku vybraly oddechový čas a další šance přišly až se závěrem prvního poločasu. Po faulu navrátilce Daňka ale hosté nejprve nevyužili trestný kop z velmi dobré pozice a další možnou radost jim ve 37. minutě svým výborným zákrokem sebral pozorný Pelán. Z následného brejku pak mohli domácí okamžitě trestat, ale nadějnou šanci nedotáhli ani do koncovky. 

Domácí po přestávce rozhodli

V úvodu druhé půle měl svoji druhou šanci Traxl, ale opět nedal. Poté se do ideální pozice dostal hostující Dítě, jeho střelu ale Pelán konečky prstů vytlačil na tyč. Míč se pak rychle dostal až na druhou stranu hřiště, kde Krula hledal Traxla, ten ale ani ve své třetí šanci neuspěl. Poté opět zahrozily Tasovice, Pelán potvrdil formu a opět výborně zasáhl. A pak už udeřilo. Sznapka si v 68.  minutě ideálně naběhl na kolmou přihrávku ze středu hřiště a sám před brankářem Mrázkem nezaváhal - 1:0. Hosté tak museli otevřít hru, jejich snaha ale končila na pozorné obranné hře Velké Bíteše. Naopak za domácí mohli z rychlých brejků skórovat nejprve Krula a po něm Šimončič. Sice neuspěli, to jim ale vadit nemuselo, protože Tasovice si už žádnou další příležitost nevypracovaly.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Tasovice
Miroslav Steinhauser (trenér): Na to, že šlo o úvodní zápas se odehrálo kvalitní střetnutí. Bylo zřejmé, že to bude o první brance. Domácí jednu šanci proměnili. My jsme i ty nejvyloženější zahazovali.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - P. Loup [-] , T. Mrňa [-] , J. Urbánek [-] (80. [-] ) - L. Daněk [-] , M. Šimončič [-] , A. Merdita [-] , J. Sznapka [-] (90. M. Hošek [-] ) , D. Bartoš [-] - F. Krula [-] (78. J. Ondrák [-] ) , Z. Traxl [-] (62. R. Novotný [-] )

TJ Sokol Tasovice
J. Mrázek [-] - V. Fajkus [-] (46. M. Rygl [-] ) , R. Švarc [-] , M. Blahoudek [-] , L. Hrazdílek [-] (80. R. Lapeš [-] ) , M. Dítě [-] , D. Odehnal [-] , M. Paul [-] (62. P. Lapeš [-] ) , J. Švejkar [-] , T. Cihlář [-] , J. Pazdera [-]

ŽK: 30. L. Daněk , 78. P. Loup - 86. T. Cihlář .
Hráči zápasu: M. Pelán , J. Sznapka - L. Hrazdílek .
Počet diváků: 500. Rozhodčí: Malimánek Marek - BĚLÁK Marek, JULÍNEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Rostislav Sodomka
Tip experta: remíza

Ani o jednom z těchto týmů nemám moc informací, takže si netroufnu tipnout vítěze. Proto dávám remízu.

Tip: výhra domácích