0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 17:00

1.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Lanžhotě branka nepadla


Branky


8

V Lanžhotě branka nepadla, ale 650 diváků vidělo dvě červené karty pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

V Lanžhotě se před početnou návštěvou odehrálo derby mezi celky, které by měly čeřit vody na špici tabulky. Úvodní půl hodina však žádnou skvostnou podívanou nenabídla a hrálo se velmi opatrně. Poté se domácí osmělili a byli lepším týmem, ale ani to k první brance nevedlo. Do kabin se tak šlo bez branek.

Ani po přestávce branka nepadla

Domácí mohl poslat do vedení Otrisal, ale hlavičkoval vedle. Utkání poznamenaly dvě žluté karty pro Mikúška během deseti minut. Od 61. minuty tak hráli hosté přesilovku. Lanžhot se semkl a v deseti hrál paradoxně lépe než v plném počtu. Brejky mu ovšem nevyšly, ale alespoň drželi Hodonínské dál od své branky. A když už hosté zvedali ruce, zasáhl na brankové čáře obránce nebo výborný Klimeš. Definitivní tečku za utkáním udělal v 89. minutě střídající Královič, který si v přemíře útočné snahy vykoledoval druhou žlutou a taktéž musel předčasně pod sprchy. V derby tak žádná branka nepadla.

 

Lanžhot jede v dalším kole na půdu rezervy Zbrojovky. Hodonín hraje doma se Startem Brno.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lanžhot
Přemysl Kovář (asistent): Pro nás je Hodonín největším aspirantem na postup. I proto jsme začali možná trochu opatrněji. Postupně jsem se však rozehrávali a myslím, že jsme byli v první půli i lepším týmem. Obě vyloučení musíme akceptovat, byla to hloupost našich hráčů. S bodem jsou nakonec asi spokojené oba týmy. Nás ale mrzí výkony některých hráčů, kteří nás zklamali.

FK Hodonín
Pavol Švantner (trenér): Lanžhot má velice kvalitní tým, který bude v tabulce určitě vysoko. V prvním poločase nás mírně přehrávali. Klobouk dolů před lanžhotskými fanoušky, kéž bychom hráli před takovou návštěvou pokaždé. Fotbalu uškodilo vyloučení Mikúška. Od té chvíle jsme měli zápas ve své moci, ale bohužel jsme se nedokázali gólově prosadit. Samozřejmě nás mrzí, že jsme nedokázali početní výhodu zužitkovat, ale na druhou stranu Lanžhot si asi bod za první poločas zasloužil.



Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
J. Klimeš [-] - P. Mikúšek [-] , J. Krejčíř [-] , A. Pidruchnyi [-] (46. T. Bartal [-] ) , R. Kleiber [-] (55. T. Královič [-] ) , R. Sabler [-] , R. Ciprys [-] , J. Bartoš [-] , P. Simandl [-] (64. V. Bárta [-] ) , J. Hílek [-] , E. Otrísal [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - J. Kosorin [-] , A. Dunda [-] , V. Čech [-] (70. N. Mihál [-] ) , P. Bohun [-] (90. O. Konečný [-] ) , P. Švantner [-] , D. Urbančok [-] , V. Žák [-] (78. R. Sasín [-] ) , I. petrák [-] , P. Dressler [-] , D. Helísek [-]

ŽK: 51. P. Mikúšek , 53. T. Bartal , 61. J. Hílek , 65. T. Královič - 44. D. Urbančok . ČK: 61. P. Mikúšek , 90. T. Královič .
Hráči zápasu: J. Klimeš .
Počet diváků: 650. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - NÁPRAVNÍK Jan, PETRLÍK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Rostislav Sodomka
Tip experta: výhra domácích

Další vyrovnaný zápas. Tady si ale myslím, že rozhodne domácí prostředí a Lanžhot urve tři body.

Tip: výhra domácích