L. Matyska 16. (p.)
L. Matyska 72. (p.)
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2020 17:00

1.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Startu se body dělily


Branky


16. L. Matyska (p.) , 72. L. Matyska (p.) - 39. Č. Vitásek (p.) , 50. Č. Vitásek
7

Remízový zápas přinesl hned tři penalty a dva hráče, kteří vstřelili po dvou brankách - Matysku a Vitáska.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Od začátku utkání byly za velkého vedra vidět akce a příležitosti z obou stran, ale branka v úvodu nepadla. Poté dvakrát zkoušel štěstí hostující Fiala, ale brankář domácích byl vždy na místě. V 16. minutě se první branky dočkali domácí, když pokutový kop proměnil Matyska - 1:0. Ve 27. minutě Kovář hlavičkoval těsně vedle a o tři minuty později po akci Švomy opět stejný hráč jen o centimetry minul domácí branku. V další šanci se objevil Sodomka, ale ani jeho střela letěla nad. Hosté se dočkali ve 39. minutě, kdy rozhodčí Rygl písknul penaltu i pro hosty. Vításek se nemýlil a bylo zaslouženě vyrovnáno - 1:1. Ve 42. minutě se dostali se po hlavičce vyznamenal Hajný, který vytáhl střelu nad branku. 

Oba týmy přidaly po jedné brance

Do druhé půle vstoupili opět lépe hosté, kteří pokračovali v aktivitě z prvního dějství a ve 48. minutě orazítkoval tyč domácí svatyně Lubor Trojánek. V 50. minutě již bylo veseleji na hostující straně, když se po standardce z levé strany prosadil hlavou Vitásek - 1:2. V 56. minutě zkoušeli pozornost Hajného domácí, ale nebezpečná střela šla jen kousek vedle jeho levé tyče. Poté se čtvrthodinu nic vážnějšího nedělo až v 72. minutě se pískala opět penalta ve prospěch domácích, kterou proměnil ve svoji druhou branku v zápase Matyska - 2:2. V 81. minutě se domácí tlačili k vedoucí brance, ale jejich nebezpečná akce z pravé stranv skončila rohem. Konec zápasu se již dohrával.

 

Start jede v dalším kole do Hodonína. Žďár hraje doma derby zápas s Bystřicí.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Start Brno
Libor Danihelka (trenér): První zápas nové sezóny se nám výsledkově nepodařil podle našich představ. Určitě jsme chtěli vyhrát. Byl to především boj ve středu hřiště. Vyložených šancí moc nebylo ani na jedné straně. Branky jsme inkasovali po individuálních chybách.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Za bod jsme rádi, protože ze Startu se body vozit nebudou a penalt si domácí taky ještě kopnou dost. Vzhledem k prostředí a k tomu, co se odehrávalo si bodu velmi cením. Herně to bylo vyrovnané, šancí jsme možná měli o něco více.



Sestavy


TJ Start Brno
M. Matiášek [-] - A. Smejkal [-] , P. Svoboda [-] , L. Gruber [-] (68. M. Knos [-] ) , M. Avdić [-] - V. Ryšavý [-] , L. Matyska [-] , D. Crha [-] (53. M. Kříž [-] ) , O. Doubravský [-] , Š. Kolařík [-] - P. Musil [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Hajný [-] - T. Peňáz [-] , F. Kovář [-] (77. T. Vokoun [-] ) , P. Severa [-] , P. Fiala [-] (82. J. Šindelka [-] ) , S. Švoma [-] (90. P. Klouda [-] ) , T. Trojánek [-] , L. Trojánek [-] , R. Kunstmüller [-] (55. J. Henzl [-] ) , Č. Vitásek [-] , R. Sodomka [-]

ŽK: 38. L. Matyska - 37. T. Jícha , 71. T. Hajný , 76. J. Henzl , 77. L. Trojánek , 85. T. Vokoun , 90. J. Šindelka .
Hráči zápasu: P. Svoboda - Č. Vitásek .
Počet diváků: 290. Rozhodčí: RYGL Luboš - JAHODA Jaroslav, SOUKAL Bedřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Rostislav Sodomka
Tip experta: výhra hostů

Nemůžu dát jinak. Budeme dělat všechno pro to, abychom do nové sezóny vstoupili vítězně.

Tip: výhra domácích