5:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovářov opět nezaváhal.


Branky


16. L. Holub , 19. T. Buzek , 23. P. Jarošík , 61. L. Holub , 63. L. Holub - 52. M. Barták
0

Kovářovští dali zapomenout na porážku v minulém kole a dál válcují soupeře...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodlný náskok už v prvním poločase

Od počátku utkání bylo na domácích vidět, že nic jiného než 3 body z utkání neberou. Trávník byl celkem mokrý, takže se to podepsalo na rychlosti míče, což domácímu se spoustou rychlých hráčů vyhovovalo. Od začátku přehrávali domácí albrechtické hlavně po křídlech, po kterých přicházely dobré míče na hranici malého vápna, ale v koncovce to vázlo. Albrechtičtí se sice snažili kombinovat ve středu hřiště, ale většinou to skončilo špatnou rozehrávkou nebo na výborně hrajícím stoperovy Petrovi Jarošíkovi. První změna skóre přišla v 16. Minutě, kdy z pravé strany zatáhl míč po křídle domácí Milan Kvasnička, a poslal milimetrový pas do vápna na nabíhajícího Luboše Holuba a pro toho už nebyl problém skórovat - 1:0. Po prvním gólu se domácí trochu uklidnili, ale stále se snažili hrát dopředu. V 19. minutě přisel faul na domácího hráče na polovině hostí, domácí rychlou rozehrávkou zaskočili hosty, kteří nestihli včas zareagovat a po natlačeném míči do malého vápna se k míči dostal Tomáš Buzek, který propasíroval míč do sítě – 2:0. Albrechtičtí sice chtěli něco zlomit, ale domácí obrana byla stoprocentní. Stav utkání se měnil už o 4 minuty později, kdy si seběhl do středu hřiště domácí kapitán Petr Jarošík, za hranicí vápna si poradil s bránícím hráčem, připravil si balón ke střele a trefil přesně - 3:0. Po tomto gólu se domácí trochu stáhli, a nechali se přehrávat, ale od albrechtických to nikam nevedlo. Vytvořili si jednu příležitost na konci poločasu, když využili  nedorozumění domácí obrany, dostali se do průniku z poloviny hřiště, ale útok ztroskotal na domácím brankáři. Do šaten se šlo za stavu 3:0. 

Domácí nepřipustili žádné komplikace

Po přestávce nechtěli domácí dostat gól, ale Albrechtice se snažily udělat něco s výsledkem. To se jim podařilo v 52. Minutě, když se po trestného kopu krásnou ranou z voleje trefil Michal Barták. Po této brance se strachovali, aby se Albrechtice nehekly, ale v 61. Minutě přišel přímý volný kop, který se ve vápně  “domotal“ k Lukáši Holubovi a ten se nemýlil. O 2 minuty později přišel pas z pravé strany na velké vápno, kde dobíhal Luboš Holub a albrechtický gólman Petr Kolář, míč ale sklouzl a přelétl gólmana a Luboš Holub uzavřel svůj hattrick, zbytek utkání se již dohrával v poklidu a domácí si výsledek bez problémů pohlídali.



Sestavy


TJ ZD Kovářov
V. Baštýř [-] - L. Holub [-] , T. Buzek [-] (81. P. Neruda [-] ) , T. Slivka [-] (68. L. Holub [-] ) , M. Faukner [-] (77. I. Radosta [-] ) , P. Jarošík [-] , F. Škoch [-] (79. J. Novák [-] ) , T. Janeček [-] , M. Kvasnička [-] , J. Neruda [-] , P. Bílý [-]

TJ Albrechtice nad Vltavou
P. Kolář [-] - L. Pícha [-] , M. Lidinský [-] (70. M. Kosík [-] ) , M. Čáp [-] , Z. Velický [-] , T. Pilát [-] , Z. Hronek [-] , P. Malý [-] , M. Barták [-] , J. Hronek [-] , M. Polánský [-]

Hráči zápasu: L. Holub - M. Barták .
Místo: Kovářov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Rinth Jan - KRÁL Vladimír (N), SMETANA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.