Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

10.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřkovice předvedly fantastický úvod


Branky


9

Fotbalisté Petřkovic díky výbornému úvodu porazili Vrchovinu 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šílený úvod

Domácí Petřkovice šly do vedení hned po úvodních deseti minutách hry, když zahrávaly, rohový kop, který ještě hráči z Nového Města na Moravě zvládli odvrátit, ale ne daleko a po pár sekundách jim vrátil míč do vápna a rovnou do sítě krásnou střelou zpoza šestnáctky Ondřej Moučka.

Hned o minutu později své vedení domácí Odra navýšila. Po akci po pravé straně přišla při brejkové situaci přihrávka na střed, kde si míč přebral Adam Zajíček a tváříí v tvář brankáři se nemýlil.

V sedmnácté minutě se hnal domácí fotbalista mezi dva bránící hráče. Svojí drzostí si vynutil faul na hranici pokutového území. Přímý kop ze sedmnácti metrů poslal Vojtěch Wala na stranu brankáře do šibenice.

A znovu přišlo navýšení hned minutu po rozehrávce. Ve dvacáté minutě zakončil rychlou akci znovu po pravé straně Ondřej Moučka, ke kterému e znovu dostal odražený míč po centru a už to bylo tedy 4:0.

Do konce úvodního poločasu se už žádná změna skóre nekonala.

Góly v závěru

Ve druhém poločase čekali diváci na branku až do 83. minutě, kdy se do šance uvnitř pokutového území dostal Josef Švanda, který v dobré pozici snížil na 4:1.

Na tuto branku však domácí Petřkovice zvládly ještě reagovat. Minutu před koncem se střelou na zadní tyč z pravé strany dostal Marek Neumann a stanovil konečné skóre 5:1.

Jak úvod, tak konec duelu patřil domácí Odře, které patří druhé místo bod za vedoucím béčkem Slovácka. Naopak Vrchovina je před čtrnáctidenní pauzou na třináctém místě Moravskoslezské fotbalové ligy.



Ohlasy k zápasu



SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman - trenér Vrchoviny: V dnešním utkání nebylo co řešit, protože bylo po prvním poločase rozhodnuté. Ale naše selhání jsem nepochopil, protože nám úvod střetnutí celkem vyšel a domácí Petřkovice nás přehrávaly pouze v agresivitě. Takže to je pro mě celkem nepochopitelné.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
J. Květon [-] - V. Wala [-] , O. Moučka [-] (79. J. Raška [-] ) , D. Mládek [-] , A. Zajíček [-] (73. L. Raab [-] ) , M. Praus [-] , J. Ptáček [-] (76. L. Ptáček [-] ) , M. Neumann [-] (89. J. Míšanec [-] ) , M. Sporysz [-] , L. Lehnert [-] (65. J. Holzer [-] ) , R. Plesník [-]

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - L. Hekerle [-] , P. Duda [-] - D. Šteffl [-] , J. Švanda [-] , J. Vašíček [-] (30. T. Feik [-] ) , F. Holman [-] (65. D. Bača [-] ) , L. Michal [-] - J. Tulaydan [-] , M. Skalník [-] (73. V. Veselý [-] ) , T. Duba [-]

ŽK: 36. M. Praus - 3. D. Šteffl , 63. L. Michal .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Filip Markovič
Tip experta: výhra domácích

Petřkovice na domácím hřišti zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích