1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 10:15

10.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Duel posílených béček ovládlo Slovácko


Branky


9

V rámci 10. kola Moravskoslezské fotbalové ligy přivítal náš B tým vedoucí celek soutěže Slovácko B. Hosté šli do vedení už ve 3. minutě, kdy se prosadil jejich kapitán Srubek. Olomoučtí dokázali brzy zareagovat díky brance Florenta Poulola z rohového kopu. Rozuzlení přišlo těsně před koncem zápasu. Ve vápně nikým nehlídaný Mareček prostřelil brankáře Trefila. Béčko tak prohrálo se Slováckem 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké góly

Oba týmy nastoupily s několika hráči ligových kádrů v sestavách. Za domácí se představili Jan Štěrba, Florent Poulolo, Martin Sladký, Kryštof Daněk, Radek Látal, Jáchym Šíp nebo brankář Jakub Trefil. Na druhé straně to byli třeba Patrik Hellebrand, Filip Kubala, Jakub Rezek nebo Daniel Mareček.

Slovácko se ujalo vedení ve 3. minutě po rohovém kopu. Ten gólově zakončil kapitán Jaromír Srubek. Sigma se nenechala zahanbit a na úvodní branku Slovácka brzy odpověděla. Přetažený rohový kop našel Látala, ten vrátil míč do malého vápna, kde se nejlépe zorientoval francouzský obránce Florent Poulolo, který nekompromisně uklidil míč do sítě.

Po vyrovnání se obě mužstva snažila o kombinační fotbal, jenž se odehrával především mezi oběma šestnáctkami. Ve 41. minutě zahrozilo Slovácko. Nadějné střely hráčů v bílém, ale byly zblokovány pozornou obranou domácích. Na konci prvního poločasu se ještě připomněl hlavičkou Mojmír Chytil.

Rozhodnutí v závěru

Na začátku druhé půle se výborným zákrokem prezentoval Jakub Trefil, který vytáhl dalekonosnou střelu hráče Slovácka. O pět minut později byl Trefil znovu v akci, když na něj mířil Pernica, toho však tváří v tvář olomoucký brankář vychytal.

Sigma se snažila vytvářet tlak, ale nebezpečené bylo i Slovácko. Dařily se jim rychlé kontry, které musely hasit obránci Sigmy nebo brankář Trefil. I přesto utkání směřovalo k remíze, jenže zbytečným rohem Sigma umožnila Slovácku zůstat poblíž vápna. Odražený míč po rohovém kopu ukořistilo Slovácko, míč se dostal na pravou stranu z pohledu soupeře, odkud přišla přízemní přihrávka do malého vápna. Ta našla na nikým nehlídaného Marečka, který měl snadnou úlohu a z blízka propálil bezmocného gólmana Olomouce..

Sigma B prohrála se Slováckem B 1:2. Stejně jako ostatní sportovní týmy jí čeká minimálně čtrnáctidenní pauza.

Zdroj: www.sigmafotbal.cz



Ohlasy k zápasu


SK Sigma Olomouc B
Augustin Chromý - trenér Sigmy Olomouc B: Soupeř v dnešním utkání potvrdil své kvality. Ve svých řadách má spoustu kvalitních hráčů. Od začátku se hrálo velmi bojovné utkání, kdy šlo o každý vyhraný nebo prohraný souboj. Od toho se utkání odvíjelo. Dostali jsme lacinou branku od hráče, kterého jsme měli osobně hlídat. Věděli jsme, že jejich kapitán je velmi dobrý hlavičkář. Bohužel našeho hráče přetlačil a přeskočil. Bohužel ta situace vznikla podobně jako při druhém inkasovaném gólu, kdy jsme vyprodukovali zbytečný roh, ze kterých zkrátka padají branky. Podobně tomu bylo i na 1:2. Vytvářeli jsme si tlak, branka visela ve vzduchu. Pak přišel brejk soupeře a další zbytečný roh. Po odvráceném rohu jsme propadli v souboji jedna na jedna a dostali na 1:2.

1. FC Slovácko B
Jiří Saňák - trenér Slovácka B: V této situaci nastoupilo za obě mužstva velké množství hráčů patřící do kádru ligových týmů, proto se dal očekávat silný výkon na obou stranách. Všichni hráči nechali na hřišti veškeré svoje síly. Vstoupili jsme do utkání koncentrovaně a z prvního rohu šli do vedení. Bohužel jsme pak ztratili na 20 minut půdu pod nohama a domácí nás zatlačili a vytvořili si několik rohových kopu, ze kterého nakonec vyrovnali, což nám nakonec pomohlo, protože jsme začali více běhat a získávat míče. Hrál se vyrovnaný souboj. Ve druhém poločase si myslím rozhodli střídající hráči, kteří nám přinesli výrazné oživení. Jsme šťastní za gól ke konci utkání a vítězství proti velmi zdatnému soupeři. Kluci se i přes tento fakt musí stále koncentrovat na svůj rozvoj, zlepšování kvality hry, jsou situace, které musíme zlepšit. Zdroj: www.fcslovacko.cz



Sestavy


SK Sigma Olomouc B
J. Trefil [-] - K. Daněk [-] , D. Radič [-] (73. J. Fiala [-] ) , J. Štěrba [-] (46. J. David [-] ) , M. Sladký [-] , R. Látal [-] , M. Galus [-] (81. D. Grečmal [-] ) , F. Poulolo [-] , D. Grygar [-] , M. Chytil [-] , J. Šíp [-] (89. R. Baďura [-] )

1. FC Slovácko B
J. Borek [-] - P. Hellebrand [-] (73. P. Juroška [-] ) , F. Kubala [-] (89. M. Polášek [-] ) , F. Vecheta [-] (52. l. pernica [-] ) , J. Rezek [-] (52. T. Melekestsev [-] ) , D. Kostka [-] , M. Kohút [-] , R. Olšanský [-] , D. Mareček [-] , J. Srubek [-] , M. Suchý [-]

ŽK: 31. D. Grygar - 43. M. Suchý .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michal Muzikant

Expert: Filip Markovič
Tip experta: výhra domácích

Slovácko ještě neprohrálo, ale jednou to přijít musí. V souboji dvou mladých týmů zkusím překvapení a tipuji výhru Sigmy.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů