3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

9.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník předvedl kolaps v závěru


Branky


33. M. Skalník , 89. D. Šteffl , 93. L. Michal (p.) - 44. D. Martišiak , 78. J. Blahuta
10

Vrchovina na domácím hřišti porazila béčko Baníku i přes to, že ještě v 89. minutě prohrávala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza

Skóre utkání otevřeli domácí, ve 33. minutě pronikl z levé strany do šestnáctky Baníku Skalník a střelou k tyči otevřel skóre. Baník ale stačil do půle srovnat. Dominik Martišiak hlavou krásně přeloboval domácího gólmana a do kabin se šlo za stavu 1:1.

Fantastický závěr domácích

Když se v 78. minutě po standardní situaci prosadil hlavou také Jarmil Blahuta, zdálo se, že by Baník mohl pomýšlet na tříbodový export. Zvláště když stav 1:2 platil ještě na začátku 89. minuty... V ní ale padl další gól hlavou. A tentokrát jej vstřelili domácí - 2:2.

V nastaveném čase padlo rozhodnutí. Vrchovina zahrávala rohový kop, který hosté odvrátili, ale následně přišel faul na pronikajícího domácího hráče a pískala se penalta, a tu v 93. proměnil kapitán Michal střelou doprostřed branky. 

Stejně jak Baníku vyšel závěr prvního poločasu, tak Vrchovině vyšel konec toho druhého, což se ukázalo jako důležitější a SFK dokonala obrat.

„Naší nezkušeností a naivitou jsme dnes přišli o body. Fotbal je i o takových zápasech, kdy rozhoduje více síla, důraz a odolnost v osobních soubojích. Musíme se ponaučit a pracovat na zlepšení i těchto vlastností,“ zhodnotil krátce duel trenér béčka Baníku Ostrava Ondřej Smetana, kterým narážel hlavně na nepovedený závěr svého týmu.

V dalším kole budou chtít ostravští napravit toto zaváhání při domácím duelu se silným Vyškovem, kterému patří v Moravskoslezské fotbalové lize druhá příčka. Naopak Nové Město na Moravě zajíždí na půdu čtvrtých Petřkovic, které mají rovněž výbornou formu.



Ohlasy k zápasu



FC Baník Ostrava B
Ondřej Smetana - trenér Baníku Ostrava B: Naší nezkušeností a naivitou jsme dnes přišli o body. Fotbal je i o takových zápasech, kdy rozhoduje více síla, důraz a odolnost v osobních soubojích. Musíme se ponaučit a pracovat na zlepšení i těchto vlastností do dalších utkání. zdroj: www.fcb.cz



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - L. Hekerle [-] (86. J. Batelka [-] ) , L. Smetana [-] - D. Šteffl [-] , J. Švanda [-] , J. Vašíček [-] , F. Holman [-] (77. T. Feik [-] ) , L. Michal [-] - J. Tulaydan [-] , M. Skalník [-] (91. D. Bača [-] ) , T. Duba [-]

FC Baník Ostrava B
R. Murin [-] - O. Chvěja [-] (64. R. Lokša [-] ) , A. Mooc [-] , J. Fulnek [-] , M. Macej [-] (55. T. Barkov [-] ) , D. Martišiak [-] (83. D. Žák [-] ) , J. Martiník [-] (71. P. Jaroň [-] ) , J. Drozd [-] , M. Velner [-] , J. Blahuta [-] , R. Zálešák [-]

ŽK: 43. F. Holman , 68. L. Smetana , 70. J. Tulaydan , 80. T. Duba - 24. J. Blahuta , 80. A. Mooc , 91. D. Žák .
Počet diváků: 285. Rozhodčí: ZAORAL Vít - KOLÁŘ Jaroslav, MAREK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Lukáš Vychodil
Tip experta: remíza

Tento zápas nemá favorita, takže tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů