1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 10:30

9.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opět o gól a Jihlava zůstává bez bodu


Branky


9

Fotbalisté béčka Jihlavy znovu prohráli. Tentokrát s Kroměříží 1:2 a zůstávají bez bodu na poslední příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Fotbalisté Jihlavy šli do duelu s Hanáckou Slavií Kroměříž s jasným cílem. A to získat konečně prvním bod nebo body do tabulky Moravskoslezské fotbalové ligy. V úvodním dějství měla Kroměříž dvě obrovské šance a obě byly ze standardních situací. Hned v sedmé minutě rozehrával Votava přímý kop. Jeho první střela mířila jen do hradby těl, ale z následné střely orazítkoval břevno domácí branky.

V patnácté minutě zahrozil i domácí Matulka, který šel sám na Dostála, který tento souboj vyhrál, protože Matulkovu střelu vyrazil. Následně Votava mířil jen do rukavic brankáře Doležala, který se ale zaskvěl hlavně v pětadvacáté minutě, kdy měli hosté výhodu pokutového kopu. Znovu byl střílejícím hráčem Matěj Votava, ale i tentokrát jeho úmysl Doležal vystihl a penaltu mu lapil.

Napočtvtrté se už ale Votava radoval. V pětatřicáté minutě dostal přihrávku od Červenku, který táhl míč středem hřiště a na hranici pokutového území dostal dostatek prostoru, aby se uvolnil otočil a přízemní křižnou ranou poslal hosty do vedení.

Zase o gól

Do druhého poločasu vstoupil domácí Vysočina dobře. Hned po pěti minutách hry nacentroval z poloviny vlastní půlky míč za beky Tomáš Lát a tam si na jeho nadýchaný nákop naběhl James Araujo a pohotově z blízkosti vyrovnal.

V 66. mohl otočit utkání ve prospěch Jihlavy Matulka, ale střelou uvnitř vápna minul kroměřížskou branku. A v sedmdesáté minutě udeřili hosté. Po akci na levé straně naváděl diagonálně míč Plecitý a ve vápně jej zašlápl za sebe, čímž se zbavil bránícího hráče a nabíhající Adam Houser jej po zemi poslal na zadní tyč a rozhodl o výhře Kroměříže, protože svěřencům Michala Kadlece už se nepovedlo na druhou branku soupeře odpovědět.



Ohlasy k zápasu


FC Vysočina Jihlava B
Michal Kadlec - trenér Jihlavy B: Hráli jsme proti kvalitnímu soupeři a myslím, že jsme se s duelem popasovali slušně. V prvním poločase si Kroměříž vypracovala dvě velké příležitosti, kdy po přímém kopu trefila břevno a o chvíli později Doležal lapil penaltu Votavovi. My jsme měli dvě vyložené šance v podání Matulky, které bohužel brankou neskončily. Místo toho šli hosté z poměrně nevinné akce do vedení. Ve druhém dějství jsme s Kroměříží drželi krok a vyrovnali jsme po pěkném centru Láta a zakončení Araujo-Wilsona. Poté měl po centru Choka šanci i Matulka, ale do vedení jsme jít nedokázali. Naopak jsme neuhlídali jednu situaci, soupeř prošel středem a zaznamenal vítěznou branku utkání. Myslím si, že jsme dnes nebyli horším týmem. Jenže jsme nebyli schopní vstřelit branku, která by nás poslala do vedení. Moc nás to mrzí, zvlášť když šlo už o čtvrtou těsnou porážku v řadě. Musíme dál pracovat, sbírat cenné zkušenosti a jít za bodovými zisky. Hráče jsem za dnešní výkon pochválil. Věřím, že nám to v dalších utkáních už vyjde. Čekají nás soupeři ze spodních pater tabulky. Zdroj: www.fcvysocina.cz




Sestavy


FC Vysočina Jihlava B
A. Doležal [-] - R. Matulka [-] , . Araujo [-] , T. Lát [-] , . Chok [-] , V. Křišťál [-] , J. Růžička [-] (73. F. Vošmera [-] ) , A. Ritter [-] , L. Kolčava [-] (81. L. Trnka [-] ) , K. Pojezný [-] , P. Mikuška [-] (39. V. Havlín [-] )

SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - P. Zavadil [-] , Š. Vyhlíd [-] , T. Matoušek [-] - P. Sklenář [-] (68. O. Tiahlo [-] ) , M. Machálek [-] (33. D. Plecitý [-] ) , E. Mlčoch [-] , M. Cupák [-] , A. Houser [-] , P. Červenka [-] (65. M. Sedlák [-] ) - M. Votava [-] (79. B. Mustafić [-] )

ŽK: 52. L. Kolčava , 61. J. Růžička , 64. A. Ritter , 80. V. Křišťál - 62. A. Houser .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HUBENÝ Lukáš - PÁRAL Roman, HUDEC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Lukáš Vychodil
Tip experta: výhra hostů

Jihlava je úplně poslední a Kroměříž by měla vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích