1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2020 18:00

9.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby slavily Petřkovice


Branky


8

Páteční derby mezi domácím Hlučínem a Odrou Petřkovice nabídlo zajímavý fotbal, plno dramatických momentů, ale také závěrečné zklamání pro tým trenéra Romana Westa. Hosté si totiž po vítězství 2:1 odvezli tříbodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance

Hlučín do utkání s Petřkovicemi, proti kterým se mu v posledních sezónách nedařilo, vstoupil s odhodláním prolomit nepříznivou vzájemnou bilanci. Úvod však patřil hostům, ve 2. minutě si petřkovický Ptáček po rychlé křídelní akci naběhl za hlučínskou obranu a poslal míč za Kolenkova záda - 0:1. Druhý úder hosté zasadili krátce po změně stran, v 50. minutě zvýšil na 2:0 Neumann. 

„Hned v úvodu jsme prohrávali. Nutno říct, že ještě do poločasu jsme mohli výsledek vyrovnat nebo ho i otočit. Měli jsme tam šance a možnosti. Nebyli jsme horším týmem. Spíš naopak," litoval v úvodu hodnocení hlučínský trenér Roman West

Neuznaný gól

Hlučín po druhé inkasované brance přidal na obrátkách, ale nejprve nebyl uznán dost možná regulérní gól Opatřilovi, který po průniku ze strany překonal Květoně a poté, k neradosti domácího publika, Padych neproměnil pokutový kop.

„Ve druhé půli za stavu 0:2 jsme měli několik šancí. Opět nám nebyl uznán gól pro ofsajd, nedáme penaltu a další vyložené šance. Dokázali jsme snížit, byli i blízko vyrovnání. Nedáváme ale stoprocentní příležitosti. Proto nemůžeme nad takovým soupeřem uspět," pokračoval West.

V 76. minutě sice utkání zdramatizoval Patrik Kundrátek, který si naběhl na zadní tyč a snížil na 1:2, další branku však Hlučín v nervózním závěru nepřidal a musel se smířit s porážkou. 

„Petřkovice se opět ukázaly jako velmi silný soupeř. Zejména směrem do útočné fáze. Jejich rychlé protiútoky byly přímočaré a hlavně produktivní. Jsem zklamaný z našich opakovaných neproměňování šancí. Za posledních několik utkání jsme mohli téměř všechny zvládnout, nedáváme ale góly. Pokud máme mít ambice hrát v tabulce nahoře, potřebujeme útočníky typu Lokšy, Komendy nebo Krče. Zkrátka třetiligové střelce, kteří zúročí práci celého týmu,“ zakončil domácí kouč.

Zdroj: www.fchlucin.cz



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Roman West - trenér Hlučína: Petřkovice se opět ukázaly jako velmi silný soupeř. Zejména směrem do útočné fáze. Jejich rychlé protiútoky byly přímočaré a hlavně produktivní. Hned v úvodu jsme prohrávali. Nutno říct, že ještě do poločasu jsme mohli výsledek vyrovnat nebo ho i otočit. Měli jsme tam šance a možnosti. Nebyli jsme horším týmem. Spíš naopak. Ve druhé půli za stavu 0:2 jsme měli několik šancí. Opět nám nebyl uznán gól pro ofsajd, nedáme penaltu a další vyložené šance. Dokázali jsme snížit, byli i blízko vyrovnání. Nedáváme ale stoprocentní příležitosti. Proto nemůžeme nad takovým soupeřem uspět. Jsem zklamaný z našich opakovaných neproměňování šancí. Za posledních několik utkání jsme mohli téměř všechny zvládnout, nedáváme ale góly. Pokud máme mít ambice hrát v tabulce nahoře, potřebujeme útočníky typu Lokšy, Komendy nebo Krče. Zkrátka třetiligové střelce, kteří zúročí práci celého týmu.




Sestavy


FC Hlučín
O. Kolenko [-] - T. Wolf [-] , T. Vengřinek [-] (72. K. Hudeczek [-] ) , J. Mac [-] , O. Pyclík [-] (54. T. Buchvaldek [-] ) , P. Kundrátek [-] , J. Opatřil [-] (54. R. Dostál [-] ) , J. Padych [-] , L. Kundrátek [-] (59. D. Dydowicz [-] ) , P. Rubý [-] (59. T. Dostál [-] ) , J. Massaniec [-]

FC Odra Petřkovice
J. Květon [-] - O. Moučka [-] , J. Holzer [-] (46. L. Lehnert [-] ) , R. Plesník [-] , M. Praus [-] , L. Ptáček [-] (66. J. Ptáček [-] ) , M. Neumann [-] , M. Sporysz [-] , V. Wala [-] , A. Zajíček [-] (86. L. Raab [-] ) , D. Mládek [-]

ŽK: 23. J. Mac , 71. T. Vengřinek , 78. J. Massaniec - 31. D. Mládek , 60. L. Ptáček , 82. M. Neumann .
Počet diváků: 489. Rozhodčí: Marek Daniel - MAYER Jan, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Lukáš Vychodil
Tip experta: remíza

Tohle je remízový zápas dvou týmů z vrchu tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích