1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 14:00

9.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benešovští se konečně radovali z vítězství i doma


Branky


11

Deset kol čekali domácí na své premiérové vítězství na domácím trávníku! A los MSFL jim i tentokrát postavil do cesty zdatného soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka

Vstup do zápasu vyšel domácím náramně. V 15. minutě skončila útočná akce centrem Musily na nabíhajícího Skrocha a proti jeho hlavičce byl hostující gólman bez šance – 1:0. Hosté odpověděli v 17. minutě, Galus však z přímého kopu přestřelil nejen bránící zeď, ale i branku… Ve 20. minutě si Chvěja poradil s ošemetnou střelou Radiče. Benešovští mohli zvýšit své vedení ve 29. minutě, akci Gorčicy zakončoval Skroch, ale brankář Stoppen přilepil balón do svých rukavic. Ve 36. minutě stálo při domácích štěstí, střela Baďury skončila na tyči a odražený balón uklidil Musila do bezpečí. Na druhé straně děkovali hosté nepřesné mušce Musily, který únik Skrocha nepřetavil na druhý gól!

Udržení vedení

Po přestávce se obraz hry výrazně změnil. Hosté s přibývajícími minutami získávali výraznou převahu. Domácí obranu zaměstnával především rychlonohý Šíp, kterému naštěstí v koncovce zvlhnul střelecký prach. V 53. minutě sám před Chvějou při střele uklouznul… V 57. minutě po akci Šípa s Diblíkem nedoskočili na jeho centr ani Baďura ani Radič. Vyrovnání měl na svých kopačkách v 65. minutě Diblík, jeho střela však skončila na levé tyči! Domácí mohli pojistit své vedení v 70. minutě po nádherném brejku Pecuha se však střela Gebauera mezi tyče nevešla. Gólem neskončila ani další tutovka Šípa, který svoje bleskové sólo v 71. minutě zakončil střelou z malého vápna vysoko nad branku! Domácí pak v závěrečných minutách taktickou hrou své vedení udrželi a po závěrečném hvizdu rozhodčího se tak poprvé doma radovali z vydřeného vítězství!  

Autor: Petr Krömer

 



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Marcel Melecký - trenér Dolního Benešova: V 1. poločase stál proti nám nejen soupeř, ale i silný protivítr. Přesto jsme poprvé dali doma vedoucí gól a soupeře jsme do větších šancí nepouštěli. Do šaten jsme šli s nadějí, že ve 2. poločase bude podpora větru na naší straně. Bohužel soupeř nás začal viditelně přehrávat, my jsme přestali běhat a děkovali jsme tomu, že tentokrát stála při nás i fotbalová štěstěna. Chvěja měl navíc dobře postavené tyče, a tak nakonec naše vůle a bojovnost byla konečně odměněna prvním domácím vítězstvím.

SK Sigma Olomouc B
Augustin Chromý - trenér Sigmy Olomouc B: Vývoj utkání ovlivnil náš inkasovaný, rychlý gól. V 1. poločase se pak ukázalo, že naši mladí hráči znervózněli, potvrdilo se i to, že v důsledku situace v našem klubu jsme sestavu doslova lepili. Proto to byl z naší strany takový zbrklý zápas, ve kterém nás navíc opustilo i fotbalové štěstí.



Sestavy


FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - J. Romaněnko [-] (66. O. Dolba [-] ) , A. Karčmář [-] , A. Alhassan [-] , D. Skroch [-] , A. Gorčica [-] (88. L. Foitzik [-] ) , T. Gebauer [-] (77. O. Adamík [-] ) , M. Pecuch [-] (83. A. Nyanzu [-] ) , M. Krejčí [-] , T. Moravec [-] , M. Musila [-] (68. O. Kubík [-] )

SK Sigma Olomouc B
T. Stoppen [-] - L. Neuer [-] (46. M. Hausknecht [-] ) , D. Radič [-] , J. Šíp [-] , M. Diblík [-] (87. O. Hapal [-] ) , M. Galus [-] , J. Fiala [-] , A. Bednár [-] , D. Grygar [-] , J. David [-] , R. Baďura [-] (57. D. Grečmal [-] )

ŽK: 80. O. Adamík - 40. J. Šíp .
Počet diváků: 142. Rozhodčí: Mrázek Petr - DROZDY Luboš, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Lukáš Vychodil
Tip experta: výhra hostů

Dolní Benešov je na spodku tabulky a mladí fotbalisté Sigmy si přivezou tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů