0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2020 16:30

8.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Silné celky si vytvořily šance, ale gól nepadl


Branky


10

Bezgólový smír přineslo slezské derby mezi Baníkem B a Hlučínem v 8. kole MSFL. Zápas, kterým se po víc než pěti letech vrátil soutěžní fotbal na legendární Bazaly, mohl rozhodnout v závěru Wojatschke, ale vyloženou šanci neproměnil. Juniorka i přesto protáhla sérii bez porážky už na šest zápasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Očekávaný zápas naplnil maximální možnou současnou kapacitu Bazalů, ale přes dvě stovky diváků čekaly za stálého a místy vydatného deště na branku marně. Hlučín sice začal aktivně, s postupem utkání ovšem přebíral taktovku Baník a po půlhodině se dostal do slibné příležitosti Buchta, jenže hostující brankář Kolenko poprvé zazářil.

„Počítali jsme dnes s kvalitním soupeřem, který bude po dvou porážkách připraven bodovat. To se potvrdilo, Hlučín byl připraven, motivován a zápas nám ztížil,“ začal hodnocení utkání trenér béčka Baníku Ondřej Smetana.

Šance

První půle byla na šance skoupá, zato po změně stran už se skóre mohlo pohnout několikrát. Baník byl zkraje opět aktivnější a v 54. minutě se Kolenko musel natáhnout po Lokšově tvrdém přízemním pokusu.

Největší možnosti ale přišly v poslední dvacetiminutovce. Nejprve vypálil těsně nad hlučínský Pyclík, aby z protiútoku z malého vápna hlavičkoval kousek vedle tyče Buchta. Pak se neprosadil znovu hostující Padých, načež tvrdou ránu Martišiaka na protější straně vyrazil Kolenko.

Devět minut před koncem měl po hezkém průniku zprava a přihrávce do vápna rozhodnutí na kopačce Wojatschke, ale Kolenka po zemi nepřekonal. A tři minuty před koncem těsně minul horní roh brány i Barkov.

„Vytvořili jsme si na takový zápas dost příležitostí, abychom rozhodli, ale musíme brát v potaz, že i soupeř si vytvořil dost šancí. Na to, že jsme hráli v domácím prostředí, možná až moc. Remízu musíme brát, ale samozřejmě jsme chtěli víc," zakončil Smetana.

 

Zdroj: www.fcb.cz



Ohlasy k zápasu


FC Baník Ostrava B
Ondřej Smetana - trenér Baníku B: Počítali jsme dnes s kvalitním soupeřem, který bude po dvou porážkách připraven bodovat. To se potvrdilo, Hlučín byl připraven, motivován a zápas nám ztížil. Vytvořili jsme si na takový zápas dost příležitostí, abychom rozhodli, ale musíme brát v potaz, že i soupeř si vytvořil dost šancí. Na to, že jsme hráli v domácím prostředí, možná až moc. Remízu musíme brát, ale samozřejmě jsme chtěli víc.




Sestavy


FC Baník Ostrava B
R. Murin [-] - O. Chvěja [-] (77. V. Wojatschke [-] ) , A. Mooc [-] , J. Fulnek [-] , J. Martiník [-] (68. T. Barkov [-] ) , J. Drozd [-] , R. Lokša [-] (61. D. Martišiak [-] ) , D. Buchta [-] , M. Velner [-] , D. Hasala [-] , R. Zálešák [-]

FC Hlučín
O. Kolenko [-] - D. Kraut [-] (55. R. Dostál [-] ) , T. Wolf [-] , T. Vengřinek [-] , J. Mac [-] , J. Heller [-] , P. Kundrátek [-] (80. K. Hudeczek [-] ) , J. Opatřil [-] (82. D. Dydowicz [-] ) , L. Kundrátek [-] (55. J. Padych [-] ) , P. Rubý [-] (65. O. Pyclík [-] ) , J. Massaniec [-]

ŽK: 38. P. Rubý , 81. J. Heller .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Páral Roman - MRÁZEK Peter, POCHYLÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Jan Pek
Tip experta: výhra domácích

Zajímavý zápas, ve kterém věřím více domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích