Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 10:15

8.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Juniorka Ševců nezabrala ani na Bazalech. Rozhodl začátek druhé půle


Branky


11

Plánovaný únik ze sestupových pozic se třetiligové juniorce ševců nepovedl ani na ostravských Bazalech. Tam v rámci devátého dějství MSFL našla svůj azyl Odra Petřkovice. Na úvodní trefu domácích ještě dokázali zlínští mladíci odpovědět, nezachytili však úvod druhé půle, kdy dvakrát inkasovali. V závěru stihli hosté pouze snížit a prohráli 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani začátek zápasu nesignalizoval ze zlínského pohledu nic dobrého. Na výborně připraveném ostravském trávníku se po necelé čtvrthodině prosadily Petřkovice. Na centr ze strany si do šestnáctky naběhl Zajíček a propálil Šišku.

Mladí ševci se do té doby utápěli spíše v nepřesnostech a teprve po půlhodině nebezpečně pálil Hrdlička, bránu však netrefil. O chvíli později už ale udeřilo. Na přesný centr si naběhl Chwaszcz, jenž se trefil k tyči Lapešovy brány. Za chvíli mohlo být pro hosty ještě veseleji, jenže po Pazderově rohu Ngimbi těsně přestřelil.

Na slibný závěr první půle ovšem juniorka ševců po přestávce nenavázala a vaz jí zlomily dvě hrubé individuální chyby. Nejprve Vraštil ztratil míč a z následného brejku vrátil Petřkovicím vedení znovu Zajíček. Za necelých deset minut si vybral slabší chvilku i brankář Šiška, jemuž pod tělem proklouzl Holzerův pokus.

Pak už to měli hosté opravdu těžké. Ze své aktivity vytěžili kontaktní branku, o kterou se postaral pohotovou dorážkou Vít Mlýnek, jenomže to už bylo ze zlínské strany v tomto zápase vše. Závěrečný nápor ke kýženému vyrovnání nevedl a tak slavili tři body domácí hráči.

Příští neděli přivítá juniorka ševců v 10.30 hodin na Vršavě valcíře z Frýdku-Místku. Naopak Odra Petřkovice zajíždí k těžkému zápasu do Hlučína, který je pouze o bod za sobotním vítězem z Petřkovic. Toto utkání je na programu už v pátek 2. října v 17 hodin a bude se hrát tedy pod umělým osvětlením.

Zdroj: www.fcfastavzlin.cz



Ohlasy k zápasu



FC TRINITY Zlín B
Luděk Marcaník - asistent trenéra Zlína B: Znovu jsme se dopustili několika individuálních chyb, které nás v zápasech srážejí, protože je soupeři trestají. Není to pouze o mládí a zkušenostech ale o selhání jednotlivců. Ale musím pochválit zkušenější hráče, díky kterým jsme se dostali zpátky do zápasu a měli naději na bodový zisk.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
J. Lapeš [-] - O. Moučka [-] , L. Raab [-] (89. J. Raška [-] ) , D. Mládek [-] , J. Holzer [-] , R. Plesník [-] , M. Praus [-] , L. Ptáček [-] , M. Neumann [-] , V. Wala [-] , A. Zajíček [-]

FC TRINITY Zlín B
J. Šiška [-] - T. Slovák [-] , L. Pazdera [-] , M. Ngimbi [-] , Š. Chwaszcz [-] , T. Uhřík [-] (87. R. Maršálek [-] ) , V. Mlýnek [-] , L. Hrdlička [-] (76. O. Strachoň [-] ) , J. Pafka [-] (79. F. Němeček [-] ) , L. Vraštil [-] , D. Venený [-]

ŽK: 90. A. Zajíček - 38. T. Uhřík .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: ZAORAL Vít - OGRODNÍK Vlastimil, RICHTÁR Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Jan Pek
Tip experta: výhra hostů

Těžký zápas, ale věřím hostům.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích