Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 10:15

8.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Uničova znovu dali šest gólů


Branky


11

Potřetí za sebou dal Uničov šest branek a popáté za sebou vyhrál. Tentokrát 6:1 nad Uherským Brodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól

Fotbalisté Uničova vstupovali do duelu s nepříjemným soupeřem z Uherského Brodu uvolnění v roli favorita. A to se snažili potvrdit hned v úvodu. Po krásné rychlé akci se v samostatném úniku objevil hned v páté minutě jeho kapitán Tomáš Komeda. Na brankáře Jíchu běžel ze strany a křižnou střelou mu nedal šanci. Hned na to mohli domácí své vedení navýšit. Jenže tentokrát jeden z uherskobrodských dokázal míč vykopnout z brankové čáry.

A tak přišel faul v blízkosti šestnáctky Uničova a Uherský Brod ukázal, v čem je jeho síla. Jsou to právě standardní situace a Martin Váňa hlavičkou vyrovnal. Uničov byl však nadále lepším týmem. Držel míč na svých kopačkách a vytvářel si šance.

V pětadvacáté minutě vznikl před hostující brankou závar a z uničovských si vystřelil snad každý hráč, až se míč odrazil k Romanu Vasiljevovi a ten už propálil všechno, co mu stálo v cestě a vrátil domácímu celku vedení, které vydrželo až do poločasové přestávky.

Další rychlé góly

Nástup do druhé půle byl znovu v režii Uničova a po čtyřech minutách bylo po zápase. Nejprve totiž ve 47. minutě zaváhal brankář Jícha a Aleš Krč měl najednou před sebou prázdnou bránu a vstřelil svůj už desátý gól v této sezoně. A o dvě minuty na to se po hezké individuální akci prosadil Jakub Vichta, kdy si rychle navedl míč na střed na svoji levačku a bombou z hranice pokutového území trefil přesně šibenici.

Aby toho nebylo málo, tak se v 57. minutě trefil Komenda po akci zkraje hřiště, kdy přízemní přihrávku do vápna poslal po zemi mezi nohy bránícího hráče a brankář Jícha nedokázal zareagovat. Následně byl Komenda v 74. minutě blízko hattricku, měl čas si míč i zpracovat, ale nakonec volil hned střelu hlavou, ale Jícha jej tentokrát vykryl. A tak si to střelec vynahradil o šest minut později, když tentokrát už svoji hlavičku poslal za háčky a zkompletoval hattrick a desátým gólem se dotáhl na čelo tabulky střelců, kde se nachází společně se spoluhráčem Alešem Krčem.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Dušan Žmolík - trenér Uničova: Zápas hodnotím suprově. Jenom škoda toho inkasovaného gólu. Věděli jsme, že mají nebezpečné standardní situace a že nesmíme dělat fauly okolo našeho vápna. Naštěstí jsme udělali jen jeden a hned se to potvrdilo, protože jsme z toho dostali gól. Také jsme věděli, že všechno kopou na hroťáky a svádí o míče souboje, ale i tohle jsme dokázali eliminovat. Rozhodl začátek druhého poločasu, kdy jsme dali dva góly a potom jsme nepřestali hrát, takže jsme soupeře už do ničeho nepustili, za což musím kluky pochválit.




Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - J. Ambrozek [-] (70. J. Svoboda [-] ) , V. Koutný [-] , J. Můčka [-] , A. Krč [-] , R. Vasiljev [-] , D. Bača [-] (78. V. Kamas [-] ) , P. Kasal [-] , T. Komenda [-] (82. P. Purzitidis [-] ) , J. Vichta [-] , M. Krayzel [-]

ČSK Uherský Brod
F. Jícha [-] - L. Nevařil [-] , M. Vrága [-] , F. Košák [-] - M. Lorenc [-] , P. Šmatelka [-] (78. M. Kúdela [-] ) , T. Šimoník [-] - M. Váňa [-] (68. J. Švrček [-] ) , M. Janša [-] (86. K. Dubský [-] ) , R. Josefík [-] (90. V. Soukeník [-] ) , V. Gettler [-] (88. P. Kratochvíl [-] ) -

ŽK: 30. J. Ambrozek , 53. D. Bača - 33. P. Šmatelka , 39. M. Váňa , 63. M. Lorenc , 89. K. Dubský .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - BEBENEK Petr, MATĚJEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Jan Pek
Tip experta: výhra domácích

Uničov dává hodně gólů a má formu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích